Mattips:

Trikset som redder salsaen fra en for tidlig død

Se, lukt, smak-strategien kan være litt vanskelig når det gjelder akkurat salsa.

MATTIPS: Hvis man gjør dette trikset kan man unngå alle de halvtomme salsaglassene innerst i kjøleskapet. FOTO: NTB
MATTIPS: Hvis man gjør dette trikset kan man unngå alle de halvtomme salsaglassene innerst i kjøleskapet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Er du en av dem som på mystisk vis står og stirret tomt på tre like halvtomme salsaglass når tacoen allerede er på bordet? Hvem av disse var det vi åpnet sist?

Se, lukt, smak-strategien kan være litt vanskelig når det gjelder akkurat salsa, for lukter ikke alle tre likt- til tross for at du vet det ene ble åpnet for over en måned siden?

Men heldigvis lever vi i en tid hvor det nesten ikke finnes grenser for enkle løsninger på livets store utfordringer. Noe som spesielt den sosiale plattformen Tiktok har bidratt stort til.

KK har både latt seg inspirere og sjokkere over diverse såkalte «life hacks.» Der i blant buksetrikset alle gravide bør kunne og slik får su tacoskjellet til å stå.

Mat og tiltak mot matsvinn er i vinden som aldri før. For ikke bare er det blitt dyrere å fylle kjøleskapet, men det er større bevissthet enn noen gang på bærekraft. Da er det jo lurt å fryse ned matrester, men husk at disse seks matvarene ikke bør i fryseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer