Cookiekake med sjokolade, Nutella og marshmallows
4 porsjoner / Tid: 15–17 minutter
Dette trenger du:
- 120 g mykt smør
- 100 g lyst muscovadosukker
- 60 g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 1 egg
- 180 g hvetemel
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 125 g mørk sjokolade
- 8 ts Nutella
- 40 små marshmallows
- 2 minipanner av støpejern som kan tåle å settes i ovnen, ca. 17 cm i diameter.

Deilig is du kan spise med god samvittighet
Til servering:
- God vaniljeis
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 180 grader. Pisk smør, muscovadosukker, sukker, vaniljesukker og egg godt sammen. Sikt mel, bakepulver og salt i deigen. Tilsett grovhakket sjokolade, og rør det hele sammen til en jevn deig.
2. Fordel 2⁄3 av deigen i de 2 små støpejernspannene. Legg 4 ts Nutella og 20 små marshmallows på hver cookie. Dekk med resten av cookiedeigen, gjerne i små klatter, så overflaten blir litt ujevn.
3. Bak cookiekakene i ovnen i 15–17 minutter, til de er lett gylne, men bløte i midten – de må gjerne se litt understekt ut. Server cookiekakene lune og nybakte med kuler av god vaniljeis på toppen.
Et godt tips! Cookiekaken kan også bakes i én stor panne, men da må ovnstiden økes litt.