Tid beregnet på denne retten: 60 minutterAntall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 2 røde paprika
- 2 rødløk
- 1 ss olje til pensling
- 400 g baby leaves (små, spede salatblader)
Geitosttoast
- 1 liten bagett
- 110 g fersk hvit geitost
- 1 ss tørket timian
- 1 ss flytende honning
- 2 ss olivenolje
Sennepsdressing
- ½ dl olivenolje
- 2 ss honning
- 1 ss sennep
- 2 ss balsamicoeddik
- salt og nykvernet pepper
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 175 grader. Legg paprikaene på en stekeplate med bakepapir, og stek dem i ovnen i 30 minutter. Legg de stekte paprikaene i en lufttett beholder, la dem hvile i 10 minutter. Flå deretter av skallet, og fjern frø og stilken. Skjær paprikaen i avlange strimler. 2. Skrell rødløken, skjær i tykke båter, pensle skjæreflatene med olje. Stek løken i en grillpanne i 1 minutt på hver side. Skyll og tørk salatbladene.3. Geitosttoast: Sett ovnen på 175 grader. Skjær bagetten i skiver, fordel skiver av geitost oppå brødet. Legg brødene på en stekeplate med bakepapir. Dryss med timian, og drypp med honning og olje. Stek brødene i ovnen i knapt 10 minutter.4. Sennepsdressing: Rør sammen ingrediensene til dressingen. Hell dressingen over salatbladene og bland rundt. Anrett salaten med paprika og grillet løk, og server med geitosttoast ved siden av.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger