Woket kalkun med paprika, brokkoli og nudler

Glem sushi - nå er det poké som gjelder!
4 porsjoner / Tid: 30 min
Dette trenger du:
- ca. 500 g kalkunfilet
- 1 løk
- 3 hvitløksbåter
- 1 brokkoli
- 3 gulrøtter
- 2 røde paprikaer
- 1 liten boks mais
- 1 ss solsikkeolje til steking
- 1 dl søt chilisaus
- 1 dl soyasaus
- 2 dl grønnsakbuljong
Tilbehør:
- 300 g fullkorns-nudler
- ½ bunt koriander
Slik gjør du:
- Vask og tørk kjøttet. Skjær kjøttet i smale strimler. Rens og finhakk løk og hvitløk. Skyll brokkoli, og skjær den i avlange buketter. Skrell gulrøttene, og skjær dem i avlange stenger. Rens paprikaene, og skjær dem i strimler. Hell vannet av maisen.
- Varm olje i en wok eller stor stekepanne, og stek kjøtt, løk og hvitløk ved sterk varme et par minutter under omrøring. Stek alle grønnsakene sammen med kjøttet i 2–3 minutter. Tilsett chilisaus, soyasaus og grønnsakbuljong, og la retten koke opp.
- Legg nudler i en ildfast skål, hell kokende vann over, og la det stå i ca. 2 minutter. Hell vannet av nudlene, og bland dem i retten.
- Dryss med frisk koriander, og server straks.
LES OGSÅ: Gateau Marcel-kake som smelter på tungen