WOK: Gjør alle grønnsakene ferdig på forhånd, så kan retten stekes superraskt i wokpannen. FOTO: Columbus Leth
WOK: Gjør alle grønnsakene ferdig på forhånd, så kan retten stekes superraskt i wokpannen. FOTO: Columbus Leth Vis mer

Wok:

Woket kalkun med paprika, brokkoli og nudler

Her kan du fint erstatte kalkun med kylling hvis det er ønsket.

Publisert

Woket kalkun med paprika, brokkoli og nudler

4 porsjoner / Tid: 30 min

Dette trenger du:

Tilbehør:

Slik gjør du:

  1. Vask og tørk kjøttet. Skjær kjøttet i smale strimler. Rens og finhakk løk og hvitløk. Skyll brokkoli, og skjær den i avlange buketter. Skrell gulrøttene, og skjær dem i avlange stenger. Rens paprikaene, og skjær dem i strimler. Hell vannet av maisen.
  2. Varm olje i en wok eller stor stekepanne, og stek kjøtt, løk og hvitløk ved sterk varme et par minutter under omrøring. Stek alle grønnsakene sammen med kjøttet i 2–3 minutter. Tilsett chilisaus, soyasaus og grønnsakbuljong, og la retten koke opp.
  3. Legg nudler i en ildfast skål, hell kokende vann over, og la det stå i ca. 2 minutter. Hell vannet av nudlene, og bland dem i retten.
  4. Dryss med frisk koriander, og server straks.

LES OGSÅ: Gateau Marcel-kake som smelter på tungen

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer