Fotball-VM:

10 ting han kan gjøre mens du ser på fotball-VM

Mange av oss opplever at mannen lusker i bakgrunnen. Hungrig etter oppmerksomhet. Høylytt sukkende, fordi han bare IKKE orker å lide seg gjennom enda en fotballkamp.

FOTBALL-VM: Vi har satt sammen en liste med ti ting han kan gjøre mens du nyter fintene til Kane, fotballmagi fra Salah, primadonnanykkene til Neymar eller feberredninger fra Neuer. FOTO: Astrid Waller
FOTBALL-VM: Vi har satt sammen en liste med ti ting han kan gjøre mens du nyter fintene til Kane, fotballmagi fra Salah, primadonnanykkene til Neymar eller feberredninger fra Neuer. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag begynner det! Sommerens aller vakreste eventyr (i hvert fall hvert fjerde år). Fotball-VM. Fire ukers uforstilt glede! Ukedagene slutter å opphøre og plutselig er det innafor å drikke øl til langt på natt på en tirsdag mens du skriker deg hes, klemmer fremmede og synger sanger du egentlig ikke kan – bare fordi Island mot Kroatia for en kvelds skyld er det viktigste og mest underholdende livet har å by på.

Men så er det jo slik da, at mange av oss opplever at mannen lusker i bakgrunnen. Hungrig etter oppmerksomhet. Høylytt sukkende, fordi han bare IKKE orker å lide seg gjennom enda en fotballkamp. Snurt prøver han seg på et par æresrunder foran TV’en i håp om å bli lagt merke til, men går raskt furtent ut i garasjen, etter å ha blitt sjusjet unna enda en gang.

Så for å unngå unødvendig konflikt har vi i KK satt sammen en liste med ti ting han kan gjøre mens du nyter fintene til Kane, fotballmagi fra Salah, primadonnanykkene til Neymar eller feberredninger fra Neuer.

  1. Klippe plenen. Den slår seg tross alt ikke selv.
  2. Rydde i boden. Det burde vært gjort for lenge siden!
  3. Bygge ny platting. Et sted må jo seiers-bratwürstene grilles!
  4. Servere prosecco og sjokoladedekte jordbær til gjengen som ser på VM.
  5. Legge ungene og sortere barneklær som de har vokst fra (skuffene er fulle av dem).
  6. Ta en rask tur på plantasjen. Verandakassene står fremdeles tomme.
  7. Gjøre noe koselig med kompisgjengen. Matlagingskurs? Eller hva med en tur på spa? Der kan dere slappe av og få snakket ut om smått og stort.
  8. Vaske bilen (gjerne i bar kasse – det er tross alt en 15 minutters pause midt i kampen hvor vi trenger noe å se på innimellom kampanalysen).
  9. Slappe av på soverommet med iPad og egne TV-serier.
  10. Gå en lang tur og blåse ut frustrasjon over dama som aldri rikker seg fra flatskjermen!

For en ufattelig teit liste tenker sikkert mange nå. Vel, slike saker blir vi jenter presentert for år etter år etter år! Men gjett hva – vi vil ikke på spa! Vi vil heller ikke bake boller. Like lite som mennene våre vil rydde i boden eller vaske bilen mens det er VM-kamp på TV. Vi vil se på fotball! Vi vil se drømmer bli til virkelighet, vi vil se underdogs overprestere, vi vil se tårer av glede eller skuffelse (og gråte dem selv), vi vil skåle, rope og le!

Vi skal da for pokker være med på moroa vi også!

LES OGSÅ: «Jeg var 10 år, hadde aldri vært i Syden, og ble fra meg av misunnelse da venninnen min skulle til Maldivene - som var MIN drømmeferie»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer