Ingeborg Heldal:

5 grunner til at vi kan glede oss til sommeren

Mange av oss vet på nåværende tidspunkt fremdeles ikke helt hva sommeren 2021 kommer til å by på.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det har ikke akkurat vært det enkleste året å planlegge i, og for de fleste har nok avlysningene vært flere enn bestillingene i året som er gått. Men heldigvis finnes det ting vi kan begynne å glede oss til, helt uavhengig av hvor vi kommer til å tilbringe sommeren. Her er noe av det som gjør meg forventningsfull og glad:

1. Lette sko og flagrende sommerkjoler er livets ­antrekk! Det gjør noe med humøret å slippe å kle på seg lag på lag på lag før man svinser ut døra. Og uansett hvilke planer du måtte ha: Etter det året vi har lagt bak oss, fortjener vi alle å pynte oss litt ekstra i ukene og ­månedene som kommer.

2. Grillmat. For det er ALDRI for tidlig å ta fram ­grillen. Noen av mine aller beste barndomsminner er lukten av grillkull, lett brente, deilig salte sommer­koteletter og sene middager ute med ullpledd over knærne, fordi det strengt tatt var i kaldeste laget å sitte ute. Eller de varme, deilige sommerkveldene med en påfølgende tropenatt, som vi vet kommer, hvor det går an å sitte ute hele natta, og glørne fra kullgrillen gir varme mange ­timer etter at pølsene er fortært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer