Velkommen, livsglede!

8 grunner til at vi omfavner februar

Ski-VM, feiring av både mammaer og kjærlighet, fridager og tulipaner! Her er det mye å glede seg både til og over!

ENDELIG FEBRUAR: Jeg finner mange grunner til å glede meg til februar! FOTO: Astrid Waller
ENDELIG FEBRUAR: Jeg finner mange grunner til å glede meg til februar! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Januar er på mange måter en tung måned! Det er ikke få dager jeg har trasket til jobb i tussmørket med vinden bitende i ansiktet og lurt litt på hvor motivasjonen og livsgleden egentlig ble av. Det er ikke lett å motivere hverken seg selv eller andre når alt du vil er å trekke dyna langt over hodet og late som verden der ute ikke finnes.

Men vi har kommet oss gjennom januar, dere! Kjempet oss gjennom som polfarere, brukt opp de siste reservene, og vi ser «målet» glimte i det fjerne i form av en lav, intens sol som gir oss lovnader om lysere tider! Og med ett kjenner jeg livsgleden ta bolig igjen! Jeg blir til og med begeistret for snøen som ligger utenfor vinduet!

LES OGSÅ: Her er de råeste kjolene fra SAG-Awards!

8 grunner til at vi ønsker februar velkommen med åpne armer!

1. LYSET! Sollyset som stikker i øynene, og fyller reservelagrene med ny energi! Solbrillene kan hentes fram fra innerst i skuffen og pusses, og plutselig oppleves den gamle vinterkåpa ikke så kjedelig lenger heller.

2. OSCAR! Selve cocktailbæret i «awards season». Verdens lengste og mest glamorøse løper med de største stjernen i de mest fantastiske kreasjonene. For en som er glad i glamour er dette reneste 17. mai!

3. SKI! Milevis av skispor som strekker seg på kryss og tvers i snødekt landskap. Selv en som er født med verdens mest bakglatte ski finner plutselig glede i å svisj-svisj-svisje seg bortover mens snøtunge grantrær og vinterblå himmel lager uslåelige kulisser! Og om du ikke orker å spenne på deg engen ski, kan du glede deg over norske prestasjoner i sporet under SKI-VM i Seefeld fra 19. februar!

LES OGSÅ: Hvem skulle trodd at brodder skulle bli vinterens beste investering?

GÅ PÅ SKI: Skitur på Brøttum er blant februars mange gleder- FOTO: Privat
GÅ PÅ SKI: Skitur på Brøttum er blant februars mange gleder- FOTO: Privat Vis mer

4. VINTERFERIE! En hel uke hvor alpinbakkene fylles opp, det fyres i peis, det leses bøker, stekes vafler, gås skiturer og ikke minst soves det lenge! Du kan faktisk våkne, trekke dyna over hodet et par timer til og late som verden ikke finnes.

5. VÅRMOTEN! Jepp, jeg er klar! Nysgjerrig på hva som blir våren- og sommerens dille, hvilke farger som kommer, hva jeg kommer til å få lyst til å investere i - og hva som skal bli med videre fra i fjor. I den KK-utgaven som kommer i butikkene i dag (1. februar) finner du en forsmak på vårmoten, og jeg kan love deg at det er mye å glede seg til.

LES OGSÅ: Slik finner du den perfekte kåpen for deg!

6. ALLE HJERTERS DAG! Ikke for alle kanskje, men jeg kan ikke noe for at jeg blir sjarmert av tanken på å feire den man elsker litt ekstra den 14. februar. Hvem er det som ikke setter pris på litt ekstra oppmerksomhet, liksom?

7. MORSDAG! Da jeg var liten betød det ekstra mange klemmer og boller med krem og melisdryss på toppen. Den tradisjonen har jeg tenkt å videreføre. La oss feire alle flinke, fine mammaer der ute!

8. TULIPANER! Kanskje verdens vakreste blomst! Nå kan vil fylle vasene med rosa, hvite, gule og lilla. Jeg gidder aldri å vente på at noen skal kjøpe til meg, men går heller og kjøper en bukett eller to til meg selv.

LES OGSÅ: Her er oppskriften på verdens beste vafler!

NAM: Boller med krem og melisdryss er perfekt til morsdag FOTO: NTB Scanpix
NAM: Boller med krem og melisdryss er perfekt til morsdag FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer