Ingeborg Heldal:

9 ting jeg har lært på hjemmekontor

Som veldig mange andre har jeg tilbrakt store deler av det siste året på hjemmekontor.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg har jobbet vekselvis fra kjøkkenbordet og sofakroken, med kort vei til de nye kantinefasilitetene, som traktekaffe, middagsrester og halvspiste sjokoladeplater eller kjekspakker (hvorfor er de OVERALT?), som alle befinner seg innenfor en radius på maks fem meter.

Og fra å være en ganske velstelt medarbeider som ­satte min stolthet i å komme nyvasket, nyfønet og nyparfymert til det åpne kontorlandskapet, har det vist seg at kravene jeg stiller til meg selv på hjemmekontoret, er langt lavere når det gjelder ytre framtoning og personlig hygiene.

Pysj og formløs strikkegenser er hyppigere brukt enn leopardboots med hæler, og trange jeans, og jeg har ikke akkurat hatt kjempestort behov for ny ­foundation eller pudder, da de har fått stå rimelig ubrukt i baderomsskapet.

Når det nå nærmer seg 12 måneder siden jeg tok ­laptopen under armen og flyttet arbeidsplassen hjem, har jeg reflektert litt over hva det siste året har lært meg om hjemmekontor – og meg selv.

1. Kaffe

Det er ingen grense for hvor mange kopper svart kaffe jeg klarer å drikke når tilgangen er umiddelbar og ubegrenset. Det er også utrolig hvor fort jeg kan venne meg til lett halsbrann og litt sure oppstøt grunnet nevnte kaffeinntak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer