Kjersti Kvam:

- Aldri har jeg tenkt mer på menn

Er det mulig å finne kjærligheten ved ikke å skulle finne den? Det paradoksale prosjektet kastet jeg meg ut i for et år siden. Hvordan står det så til ved veis ende?

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Nyttårsaften 2019: Jeg hadde vært igjennom en heftig ­desember der jeg forvillet meg inn i flørt og fanteri, stort sett drevet av en lettere klein desperasjon for å komme meg ut av dette prosjektet før det var i gang. I tillegg viste Instagram at fyren som dumpet meg kort tid før, nøt nyttårsfeiringen i varmere strøk – med ny dame. Selvtilliten var i minus, og det eneste jeg visste da jeg våknet 1. januar i fjor, var at jeg ikke skulle få meg kjæreste det kommende året. Pakten var ubrytelig, og skulle optimalt utvikle bedre styr på hvem jeg er – også i møte med menn. Enden på visa skulle helst være at jeg ble bedre rustet til et givende og godt kjærlighetsforhold.

Nyttårsaften 2020: Korona-desember hadde ikke vist seg fra sin gøyeste side, og en enkel juledate med fin fyr førte kun til at han slettet meg fra Tinder! På årets siste kveld ­hadde jeg ikke en eneste singel mann i sikte, verken bokstavelig eller i overført betydning. «Lock down» var et betegnende begrep på det meste. Men det var litt digg å møte det nye året uten forstyrrende ele­menter, eller menn som man ­kanskje også kan kalle det, i tankene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer