EXIT

«Alle» snakker om sexscenene - vi snakker om dette

- Denne scenen er for meg et visuelt bevis på «den ultimate hevn».

EXIT: I sesong 2 av Exit blir vi bedre kjent med Jeppes foreldre. Han kjemper for at foreldrene skal gjenforenes, men det finner ikke moren seg i. VIDEO: Fremantle // NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den første helgen i mars var det duket for premiere på sesong to av den populære NRK-serien EXIT, og det er neppe urimelig å forestille seg at de fleste nordmenn med tilgang til NRK TV binget hele serien allerede samme helg.

I forkant av premieren er det blitt skrevet opp og ned om EXIT-guttas forbruk av narkotika og brutale omgang med prostituerte, for ikke å snakke om de grove sex- og voldsscenene.

Kvinnenes hevn

Denne sesongen ble vi lovet at det skulle være fokus på kvinnenes revansje, og jeg for min del har vært mest gira på å finne ut hvordan de formidler nettopp de forsmådde finansfruenes hevn.

Selv om det er befriende å være flue på veggen når Hermine (spilt av Agnes Kittelsen) tar rotta på eksmannen Adam (Simon J. Berger), er det faktisk relasjonen mellom Jeppe (Jon Øigarden) og foreldrene som for meg er et visuelt bevis på «den ultimate hevn».

Den kyniske finansmannen Jeppe har helt siden foreldrene skilte seg da han var 13 år, forsøkt å få dem til å forsones. Og dette er åpenbart hans svakeste punkt.

Nå skal faren Herman dø, og Jeppe setter alle kluter til slik at hans høyt elskede far skal få møte moren en siste gang. Etter flere runder med overtalelse sier moren ja til å møtes, og Jeppe - som den kløktig businessmannen han er - tror han endelig har klart å dra i land nok et prosjekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer