Hjemmebleking

Da Hege skulle føne håret åpenbarte det seg noe rystende

Det gikk langt fra som planlagt da KKs journalist Hege skulle stripe håret hjemme.

HJEMMEBLEKING: Etter to år med koronahår skulle KKs journalist Hege Løvstad Toverud teste hjemmefarging. Det gikk sånn passe, for å si det mildt. FOTO: Astrid Waller
HJEMMEBLEKING: Etter to år med koronahår skulle KKs journalist Hege Løvstad Toverud teste hjemmefarging. Det gikk sånn passe, for å si det mildt. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte harmløst, ja til og med vakkert. KK-redaksjonen skulle til Roma på seminar, med middag på legendariske Harry's Bar, restauranten hvor internasjonal jetsett festet seg gjennom 60-tallet, og Fellinis film La dolce vita ble spilt inn.

Restauranten ligger like oppi gata for Trevi-fontenen, hvor det blonde bombenedslaget Anita Ekberg vasset forførerisk rundt, mens hun lokket sin kavaler uti med ordene:

«Marcello. Kom. Fort deg!»

Nå var det vår tur til å besøke Roma. Etter to år med korona – og gode resultater for magasinet vårt – ventet La dolce vita, det søte liv. Hvert fall en flik av det.

Siden siste utenlandsreise hadde jeg pådratt meg viltvoksende koronahår med betydelig ettervekst. Ideen slo meg, mellom tette leveringsfrister like før vi skulle reise: Kanskje jeg skulle gjøre noe med håret? Farge det? Kanskje prøve å bli et sånt blondt bombenedslag, jeg også? Det skadet vel ikke å gjøre et forsøk?

Det var naturligvis for sent å bestille frisørtime, for flyet gikk om knappe tre døgn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer