Første skoledag:

Den første skoledagen

Denne uken er det skolestart. For de som er førsteklassinger betyr det en av livets virkelig store merkedager. Og tusenvis av dem trasker snart inn skoleporten.

FØRSTE SKOLEDAG: Denne uken har mange små første skoledag, og mange foreldre føler nok litt ekstra på det. FOTO: NTB Scanpix
FØRSTE SKOLEDAG: Denne uken har mange små første skoledag, og mange foreldre føler nok litt ekstra på det. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For seks år siden skrev jeg denne saken til sønnen min, som da skulle begynne i første klasse. I dag trasket han av gårde med ny sekk, ny genser og nypreppet sveis til sin første dag som sjetteklassing. Selv om min gutt nå er «stor», og går alene hjem fra skolen, fikk jeg lyst til å dele teksten en gang til. Denne er til alle dere der ute som følger barnet deres til den aller første skoledagen, og kanskje ikke engang får lov å følge dem helt inn av smittevernhensyn:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer