Sigrid Solbakk Raabe:

- Det er rått å se en artist som IKKE spiller på sex, men som likevel ser brennheit ut på scenen

Akkurat slik Sigrid gjør i allværsjakken sin. Se og lær, Beyoncé!

SIGRID: Denne uken opptrådde den norske artisten Sigrid på musikkfestivalen OverOslo i hovedstaden, og KK-journalist Malini Gaare Bjørnstad syntes det var befriende å se en artist som ikke spiller på sex og som ikke lar seg påvirke av forventningene som er bygget opp av en kapitalistisk musikkindustri. FOTO: NTB Scanpix
SIGRID: Denne uken opptrådde den norske artisten Sigrid på musikkfestivalen OverOslo i hovedstaden, og KK-journalist Malini Gaare Bjørnstad syntes det var befriende å se en artist som ikke spiller på sex og som ikke lar seg påvirke av forventningene som er bygget opp av en kapitalistisk musikkindustri. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld står det mektige popstjerneparet Beyoncé (37) og Jay-Z (49) på scenen i København, og der skulle jeg egentlig ha vært. Jeg skulle ha shaket til 99 Problems og sunget med til Drunk in Love og 03 Bonnie & Clyde - to av mine ultimate favorittlåter. Som kompensasjon for at jeg ikke fikk dratt kjøpte jeg derfor et onsdagspass til OverOslo tirsdag kveld denne uken.

«Jaja, OverOslo kan ikke måle seg med en legendarisk Beyoncé og Jay-Z-konsert i Køben», tenkte jeg. Lite visste jeg hvor feil jeg kom til å ta.

En av artistene som skulle opptre på OverOslo (som er en fire dager lang musikkfestival på Grefsenkollen i Oslo) var Sigrid Solbakk Raabe. Jeg har ikke noe forhold til den 21 år gamle artisten fra Ålesund, foruten det at jeg et par ganger (delvis ufrivillig) har sunget med til Don't Kill My Vibe på dansegulvet, óg har lagt merke til at den nevnte låten er blitt brukt i sesong 2 av den amerikanske TV-serien The Bold Type.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer