Pakkekalender:

Dette er historien om tre kvinner som måtte hjem å pakke inn 144 gaver

Det var liksom umulig å ikke kommentere at tre av fem kvinner måtte gå tidlig fra venninnekvelden grunnet KALENDERGAVEINNPAKNING!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Alle vet at du ikke kødder med en kvinnes juleforberedelser. Ikke uten å få syv slag tilbake. Men det var liksom umulig å ikke kommentere at tre av fem kvinner i sin mest hektiske livsfase måtte gå tidlig fra venninnekvelden grunnet KALENDERGAVEINNPAKNING! Hvorfor?

- Beklager, men det er litt mye nå - og jeg må bare få fikset de siste 25, sa hun med tre barn i verste gavealder.

Hun var nesten grå i ansiktet, men hevdet at gavekalenderen utelukkende var et var et overskuddsprosjekt. Hun med to mente hun fikk utløp for egen kreativitet, men angret på at hun hadde valgt et grovt, miljøvennlig papir som hadde gitt henne sår på fingertuppene. Hun med en liten en på knapt to år, hadde latt seg overbevise av to mødre i barnehagen om at tradisjoner måtte starte tidlig - så da var det i grunn bare tiden og veien.

Tre kvinner skulle altså hjem for å pakke inn 144 små presanger, i stedet for å drikke vin.

- Er dere sikre på at det så viktig med sånne gavekalendere, spurte jeg, relativt diplomatisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer