Stine Hartmann:

- Du er bra nok som du er, også med herpes!

«Ja. Dette var hissig», sa gynekologen. Vel, såpass hadde jeg skjønt da jeg våkna opp med oppsvulmet mus og åpne kjøttsår.

NULL SKAM: KK-spaltist Stine Næss- Hartmann fikk herpes som 19-åring. Det nekter hun å skamme seg over. FOTO: Astrid Waller
NULL SKAM: KK-spaltist Stine Næss- Hartmann fikk herpes som 19-åring. Det nekter hun å skamme seg over. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg var 19, singel og ja, langt i fra ukyssa. Ja, verken oppe eller nede om det er lov å si. Eventyrlysten og relativt ung, jaktet jeg ikke på en å dele livet med, men en å dele natta med fra tid til annen. Og A-menneske som jeg er, fordufta jeg ofte før Mr Right Now enten hadde tenkt å spørre om søndagsfrokost eller be meg om å gå fordi han hadde et ærend. (Som om noen i starten av 20-årene har planer før kl. 13.00 på en søndag…) -

- Å slippe denne pinlige enten/eller-situasjonen takket jeg A-menneske genet mitt for. Grytidlig danset jeg meg ut i Oslos gater i retning hjemover. Men så kom uka jeg aller helst vil slette fra netthinnen.

Midtveis den uka jeg helst vil glemme våkna jeg opp med en mus som definitivt burde tenkt seg om før hun forrige lørdag lot noen uten dong tre inn i hennes hus. Onsdagstissen min skrek etter sykemelding, permisjon og ferie, so to speak. Jeg så ingen annen løsning enn å frakte den til legevakta så fort som mulig.

- Tissen min skreik av smerte

Et par timer senere lå jeg og sprikte med bena, merkverdig nok ganske lik stilling som på lørdag, men denne gangen var det hos en gynekolog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer