Meghan hos Oprah

- Et øyeblikk tenkte jeg; hvordan kan hun ha slike tanker?

Angeren gnager meg fremdeles etter min naive og krenkende antakelse.

MEGHAN HOS OPRAH: Meghan og prins Harry har åpnet opp hos talkshowdronningen Oprah. De legger ikke skjul på at de siste årene har vært svært tøffe. FOTO: NTB
MEGHAN HOS OPRAH: Meghan og prins Harry har åpnet opp hos talkshowdronningen Oprah. De legger ikke skjul på at de siste årene har vært svært tøffe. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

- Det er viktig at folk husker på at man aldri kan vite hvordan andre egentlig har det, sa en alvorstyngen Meghan (39) i det nå svært omtalte intervjuet med talkshowdronningen Oprah Winfrey (67).

Og denne setningen har brent seg fast i meg. For jeg, som alltid har vært Team Meghan og Harry og har snakket Meghan opp og frem i diskusjoner der andre har kalt henne en golddigger kun ute etter et royalt liv i sus og dus, fikk det plutselig for meg at de påståtte selvmordstankene som pressen hevdet at Meghan kom til å snakke om, kanskje var en smule overdrevet.

I forkant av Oprah-intervjuet ble det nemlig skrevet om at Meghan kom til å avsløre at hun i en mørk og tung periode under svangerskapet med Archie, var så langt nede på grunn av press, skriverier og mangel på støtte fra kongehuset, at hun ikke ønsket å leve lenger.

Og i et kort øyeblikk tenkte jeg; hvordan kan en privilegert person som henne ha slike tanker? Hun, en vellykket skuespiller, gift med en prins, slående vakker og med en liten baby på vei?

Fader så naiv og krenkende jeg var. Jeg tenkte disse tankene riktignok i et lite sekund, men angeren gnager fremdeles i meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer