Ashton Kutcher

Fikk du for mye, Ashton Kutcher?

Slik var mitt (virkelige) møte med en (supergrinete) superkjendis!

ASHTON KUTCHER: Den amerikanske skuespilleren var ikke i toppform da KK.no-møtte ham og makker Danny Masterson i forbindelse med promo av The Ranch i Paris i midten av april. Dette bildet er fra en annen annen anledning, ettersom Kutcher ikke ville stille opp på bilder. Foto: NTB Scanpix
ASHTON KUTCHER: Den amerikanske skuespilleren var ikke i toppform da KK.no-møtte ham og makker Danny Masterson i forbindelse med promo av The Ranch i Paris i midten av april. Dette bildet er fra en annen annen anledning, ettersom Kutcher ikke ville stille opp på bilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig var jeg på plass i storbymetropolen Paris, da Netflix hadde invitert flere hundre journalister over til den franske storbyen for å promotere nye serier, gamle serier og et par andre godbiter fra strømmegiganten - som per dags dato teller over 75 millioner brukere.

En av skuespillerne jeg skulle få intervjue var selveste Ashton Kutcher (38), og for meg som har elsket Ashton helt siden han spilte dumkjekke Kelso i «That '70s Show» (og som faktisk har plakat av ham hengende på veggen) kriblet det ekstra mye i magen av tanken på 20 minutter med Hollywood-hunken. Jeg og Ashton, liksom! Tenk at jeg skulle få stirre inn i øynene til en av de soleklart KJEKKESTE jeg vet om. 

I dagene før intervjuet levde jeg på en rosa sky og hadde konstant sommerfugler i magen - og mine kjære venner sa: - Malini, klarer du dette nå uten å besvime? - Usikkert, svarte jeg med stjerner i øynene.

Men lykken skulle vise seg å bli kortvarig.

Tirsdag i Paris: Dødsspent troppet jeg opp på Le Cité du Cinéma i Paris, men der jeg hadde sett for meg en smilende og sjarmerende Ashton a la Kelso, var det noe helt annet som møtte meg. Jeg hadde nemlig trukket det KLART korteste strået hva gjaldt gruppeplassering, og havnet selvfølgelig på nest siste rundbord-gruppe. Dette betydde at jeg skulle få møte kjendisene helt på tampen av dagen, og til tross for at Kutcher er skuespiller av yrke, klarte han ikke å skjule at han var lei. Mega-lei.

INGEN SOLSTRÅLE: Ashton var dessverre ingen solstråle da jeg møtte ham, og jeg ble jo rimelig skuffet, siden jeg har vært betatt av ham i ALLE år.  Foto: Camilla Nordbø
INGEN SOLSTRÅLE: Ashton var dessverre ingen solstråle da jeg møtte ham, og jeg ble jo rimelig skuffet, siden jeg har vært betatt av ham i ALLE år. Foto: Camilla Nordbø Vis mer

En aura av negativ energi

Du vet når du i løpet av ett sekund kan merke hvordan stemningen forandrer seg fra løs og ledig, til stiv og ukomfortabel fordi personen som entrer rommet har en aura av negativ energi? Jepp, der har du Ashton på jobb for Netflix (en bedrift han selv er investor i).

Øynene var blodskutte, stemmen var mørk og energiløs, han ville nesten ikke snakke, virket oppgitt - og skal vi tro den nederlandske journalisten som satt ved siden av ham, hadde han ånden til en som kanskje hadde tatt ett eller to glass for mye.

Jeg kunne ikke tro det - Ashton Kutcher. Min helt. Pottesur. Under Netflix-intervju. Det hjalp heller ikke på at han manisk satt og snurret rundt på gullringen (les: gifteringen) han hadde på ringfingeren (Dette bekrefter vel at han faktisk ER gift med skuespiller Mila Kunis! En nyhet hverken han eller Mila tidligere har kommentert offentlig) - Trouble in paradise, Ashton?

Etter å ha hørt på Ashton og Danny Mastersons innøvde strofer om at den nye serien deres - «The Ranch» (hvor de spiller brødreparet Colt og Rooster) - er helt annerledes enn alle andre sitcom-serier og at de er heldige som får lov til å jobbe sammen (osv. osv.), prøvde jeg meg på et spørsmål. Jeg må erkjenne at det kriblet nervøst i magen da jeg forklarte at jeg synes at serien henvender seg mest til gutter, og lurte på hvordan de selv så for seg at de skulle få damene interessert. 

Spørsmålet ble møtt av hovedrolleinnehaver Ashton med oppgitte sukk, skulende blikk, og en forklaring om at det mot slutten av serien faktisk er damene som har makten. (Ok, så jeg må vente helt til slutten av sesongen for at den «overjoviale-vi-har-sett-det-hundre-ganger-før-bro»-tonen i serien skal gå over altså).

Det var tydelig at spørsmålet ikke falt i god jord, og superstjernen (som jeg en gang digget), stirret i bordet mens han igjen prøvde å mane fram de nøytrale setningene han allerede hadde sagt til hundrevis av journalister før meg: «Unik serie. Ikke som alle andre sitcoms. Tar tempen på Midtvesten. Bla bla bla».

Ikke lenge etterpå kom guttas assistent inn og forklarte at tiden har gått ut. 13 minutter hadde gått. 

13 minutter!!!

Jeg kunne ha grått.

780 sekunder var faktisk alt som skulle til for å gruse superstjerneillusjonene jeg én gang hadde hatt. Altså, jeg har hørt rykter om Hollywood-nykker og at noen har fakter som en diva, men av alle Hollywood-kjendiser som eksisterer på denne jord hadde jeg absolutt ikke sett for meg at joviale Ashton og morsomme Danny skulle være sure, grinete og spydige i møte med journalister som har blitt shippet inn for å snakke med nettopp dem.

Jeg NEKTET å gi meg med det! Bilde - dét måtte de da stille opp på?

- Er det mulighet for å ta bilder med stjernene? spør jeg med min hyggeligste stemme.

- Dessverre, sier assistenten kort. Jeg må bite meg i leppen av frustrasjon, og er tydeligvis en dårlig skuespiller, for Ashton får med seg uttrykket som skyller over ansiktet mitt.

- Ikke liker du serien og ikke får du ta bilder. Huff, du erskuffa du, sier han i det assistenten stresset skuffer journalistene ut, slik jeg antar kvegene på gården til «Colt» og «Rooster» også blir shippet ut av bingen.

Ja, Ashton, jeg blir faktisk skuffa når jeg har kommet hele veien til Paris for å gjøre en jobb jeg er blitt forespeilet og så er du - som faktisk også er på jobb - grinete og sur. 

Uansett, konklusjonen min er som Aftenposten-journalisten sa til meg i taxien på vei tilbake til flyplassen (sitat av den svenske Hollywood-skuespilleren Stellan Skarsgård (64)): 

«De beste er ofte de hyggeligste»​.

PS. Ingen tvil om dét - for det var flere andre hyggelige skuespillere som møtte meg med et smil! «Spesial Correspondence»-stjernen Eric Bana (47), John Lithgow (70) som skal spille Winston Churchill (1874 - 1965) i den kommende Netflix-serien «The Crown» og Marco Polo-kjekkasen Lorenzo Richelmy (26) hadde nemlig ingenting imot å stille opp for KK.no:

STJERNEMØTE: Eric Bana (øverst t.v.), John Lithgow (nederst t.v) og Lorentzo Richelmy (øverst til høyre) hadde ingenting imot å stille opp på bilder med KK.no. Bildet av Ashton Kutcher og Danny Masterson ble tatt under panelintervjuene dagen før rundbord-intervjuene. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / KK.no
STJERNEMØTE: Eric Bana (øverst t.v.), John Lithgow (nederst t.v) og Lorentzo Richelmy (øverst til høyre) hadde ingenting imot å stille opp på bilder med KK.no. Bildet av Ashton Kutcher og Danny Masterson ble tatt under panelintervjuene dagen før rundbord-intervjuene. Foto: Malini Gaare Bjørnstad / KK.no Vis mer

Alle utgiftene i forbindelse med denne turen er sponset av Netflix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer