Fødsel

Fødselen: Vondt, intenst og fantastisk

Moteprofil Silje Pedersen har likevel en klar beskjed til deg som er gravid: Ikke hør på alle skrekkhistoriene!

FØDSEL: Tidligere moteredaktør i KK og HENNE, Silje Pedersen, har skrevet et blogginnlegg om å det å føde. Les hele innlegget her og på Motesilje.com.  Foto: Motesilje.com
FØDSEL: Tidligere moteredaktør i KK og HENNE, Silje Pedersen, har skrevet et blogginnlegg om å det å føde. Les hele innlegget her og på Motesilje.com. Foto: Motesilje.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motesilje.com: For en stund siden møtte jeg en venninne som sa hun gruet seg til fødselen. Hun sa alle kun delte sine negative og dramatiske historier. Det fikk meg til å tenke tilbake på min egen erfaring. Selv vil jeg beskrive den som vond, intens og fantastisk.

Til deg som går gravid, ikke bruk negativ energi på å grue deg. Gled deg heller! Det er en følelse ulik all annen. Du føler deg som superwoman, nei, du er superwoman!

En fødsel er en intens opplevelse. Det er den ultimate følelse av mestring. Det går sikkert an å sammenligne det litt med å bestige et fjell, selv om jeg personlig må innrømme at jeg er mer stolt av å ha født. Men så har jeg heller aldri hatt ambisjoner om å bestige en fjelltopp.

Jeg skal ikke lyve, det gjør sinnssykt vondt, men det er en smerte ulik all annen. Du vet også at det er forbigående og hva premien er på den andre siden.

Når du går gravid vil gjerne alle dele sine fødselshistorier med deg. De fleste jeg fikk høre var veldig negative. Om det ikke var ekstremt vondt, så var det i alle fall skremmende jordmødre og slemme anestesileger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer