Du leser nå KK pluss

Dickpics:

Fremmed penis er akkurat det jeg fyser på nå

Stakkaren i beige frakk hadde ikke de mange fordelene den digitale blottingen gir. Han kunne ikke jazze opp "lysstaven" til ønsket størrelse trygt og varmt inne på sitt eget bad.

Er det noen jenter der ute som får et bilde av en struttende, erigert, fremmed penis på Messenger eller i Snapchaten og tenker begeistret: YES! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne KJær
Er det noen jenter der ute som får et bilde av en struttende, erigert, fremmed penis på Messenger eller i Snapchaten og tenker begeistret: YES! ILLUSTRASJON: Kine Yvonne KJær Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vokste opp på 80-tallet. Puddelrock, syrevaskede jeans, cola på litersflasker av GLASS (husker dere??) og tysk valgfag. Hver fredag var det ungdomsklubb hvor vi spiste potetgull, danset eller spilte Double Dragon (som jeg etter hvert ble latterlig god i da forespørslene om slowdance i mange år uteble og jeg hadde mye ekstra tid å slå ihjel). Var du blant de heldige ble det klinedansing til Careless Whisper og kanskje litt holding av hånd før pappa plutselig sto utenfor, og det var på tide å ta med danseskoene hjem.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer