Mai Eckhoff Morseth

«Hei, ukjente mann. Nei, jeg vil ikke ligge med deg»

- «In a relationship» står det ganske utvetydig på min profil. Men det er klart, det står tross alt ikke «trofast, monogam og uinteressert i tissen din».

MAIECKHOFFMORSETH.COM: Tidligere redaktør i KK Living og en av KK.nos faste interiøreksperter, Mai Eckhoff Morseth står bak livsstilsbloggen. 
 Foto: Yvonne Wilhelmsen
MAIECKHOFFMORSETH.COM: Tidligere redaktør i KK Living og en av KK.nos faste interiøreksperter, Mai Eckhoff Morseth står bak livsstilsbloggen. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maieckhoffmorseth.com: Fordi jeg liker at folk leser bloggen min, og fordi de fleste som leser den kommer fra Facebook, har jeg tenkt at det er greit å bli venn med folk som sender venneforespørsler, selv om jeg ikke kjenner dem.

Jeg har nå innsett at noen menn går ut fra at dette betyr at jeg (i egenskap av kvinne, eventuelt i egenskap av Hvem Som Helst) ønsker å ligge med dem.

Siden det nå ikke har skjedd bare én, men faktisk mer enn ti ganger at menn jeg aldri har møtt henvender seg til meg på denne måten, velger jeg å se på det som en tendens. En forvirrende og urovekkende tendens, men like fullt, en tendens.

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke mer. Diagnose: Stress!

Det er selvsagt lov å prøve seg. «In a relationship with Jostein Svegården», står det ganske utvetydig på min profil. Men det er klart, det står tross alt ikke «trofast, monogam og uinteressert i tissen din». Så det er sikkert innafor å forsiktig prøve seg med et lite hei.

Det er her jeg blir bekymret for opptil flere av dere, ukjente menn. For som regel svarer jeg jo ikke på henvendelsene. Men dere lar dere faktisk ikke stoppe! Dere sender gjentatte meldinger, og dere RINGER! På Messenger (jeg visste opprinnelig ikke at dette gikk an engang). Og når jeg ikke svarer den første eller andre eller tredje gangen, prøver dere igjen.

Jeg tror at du trenger å lære litt selv, jeg, om både kvinner, østlendinger og orgasmer. Lykke til med resten av medisinstudiene, du trenger det!

En kald skulder eller to skal åpenbart ikke stå i veien for dere og alt dere har å tilby. Hvor i hele store, vide verden kommer selvtilliten og pågangsmotet deres fra?

Tvilen skal alltid komme tiltalte til gode, og noen av dere ønsker for alt jeg vet kanskje bare en hyggelig liten passiar med Hvem Som Helst før leggetid. Men andre sløser slett ikke med tiden, og går rett på sak. En av disse MÅ rett og slett deles.

Fordi jeg er hensynsfull, ikke fordi fyrens trusler skremmer meg, anonymiserer jeg vedkommende, men: DU, facebookvenn fra nord, skulle egentlig hatt premie for tilnærmingen du kom med etter at jeg hadde lagt ut denne oppskriften på østers (jeg gjentar her altså kjære dere, oppskrift på østers, ikke på orgasme) :

Ukjent mann (riktignok med fullt navn og åpen profil, og ifølge den i turnus som lege – og nei, jeg har ikke korrekturlest hans meldinger): Får ta turen inn til storbyen da vettu om du vil ha enannen typeorgasme.

Jeg: Seriøst? Du tenker jeg trenger å dra til Tromsø for å få orgasme?

Ukjent mann: Hvis du ikke vil ta til takke med alle slags osljopjokker og andre pappagutter som ikke gir deg annet enn nestenorgasmer og spruter etter 15 sekunder…beklager ..red anm, så ja be my guest girl.

LES OGSÅ: Brevet til meg selv 

Jeg (burde ha klart å la det ligge her, men han gjorde det for lett og for fristende, denne karen): Wow. Så der oppe er dere rett og slett mer utholdende? Er det klimaet?

Ukjent mann: Vel mer litt mer slikt vikingeblod som renner gjennom div årer «der oppe» enn hva «her nede» …men slikt har nok ikke en uskyldig frøken som deg hørt om så du skal ikke tenke så mye på det. Hva sher hos deg ikveld a?

Jeg foreslår at du finner andre måter å sjekke opp folk på. Denne funka dårlig. Lykke til med alle kvinnene og orgasmene.

Jeg: Wow, finnes du på ekte?

Ukjent mann: Isbjørner finnes vettu, lys levende. Bare sjelden de er innom storbyer.

Jeg: Jeg tror at du trenger å lære litt selv, jeg, om både kvinner, østlendinger og orgasmer. Lykke til med resten av medisinstudiene, du trenger det!

Ukjent (og fornærmet) mann: Og jeg tror du trenger å lære litt om selvhøytidelighet, humor og menn og orgasmer . Lykke til med virksomheten din, du trenger den!

Jeg: Oi. Jo, takk. Jeg poster denne samtalen. God helg!

Ukjent (nå forsøksvis truende og svært repetetativ) mann:

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Gjør du det så rapporterer jeg deg.

Jeg: For hva egentlig?

Ukjent (nå virkelig sint) mann: Drit og dra.

Jeg: Hehe, den er grei. Jeg foreslår at du finner andre måter å sjekke opp folk på. Denne funka dårlig. Lykke til med alle kvinnene og orgasmene.

Ukjent (nå rasende, med en merksnodig virkelighetsoppfatning og muligens påvirket av noe sterkere enn cola) mann: Og jeg foreslår at du finner bedre måter å bedrive en lørdagskveld på enn å chatte med en random guy om orgasmer og invitere seg selv til Tromsø for å få kvalitets kuk , som ikke er singel men småbarnsmor som er i gmfimirhokd med en nsnn

Lykke til med dine orgasmer! Jeg har det helt fint jeg takk, med og uten orgasmer daglig.

Saksopplysnibg.

Jeg: Wow.

Ukjent (nå av ukjente årsaker helt usammenhengende og uleselig) mann: Jwoooow

Og voff om du også vil.

<<Chat Conversation End>>

Det er selvsagt litt vanskelig å finne ord etter en slik samtale.

Finnes dere, damer som blir fristet til å teste ut litt «kvalitets kuk» fra ukjent mann på Facebook? Finnes dere virkelig?

Jeg blir åpenbart flau, men tross alt ikke støtt av forslagene til karer som denne sjarmøren. Derimot blir jeg satt ut og nesten litt redd av tanken på at dette er en tilnærming noen kanskje faller for. For det slår meg at hvis dette aldri virket, ville vel sjarmørene funnet på noe annet, som å ta seg en ærlig runk, eller eventuelt forsøke seg med en god, gammeldags kontaktannonse.

Spørsmålet blir altså: finnes dere, damer som blir fristet til å teste ut litt «kvalitets kuk» fra ukjent mann på Facebook? Finnes dere virkelig?

DET er i så fall skremmende, det.

Og så til dere andre ensomme eller bare litt seksuelt trengende menn der ute som tenker at Facebook sikkert er et sted like bra som noe annet til å sjekke opp/trakassere folk dere ikke kjenner. Breaking news: 1. Kvinner har hjerne. 2. Også kvinner som er online og som dere ikke kjenner, har hjerne. 3. Kvalitetskuk er ikke et ord, men hvis det hadde vært det, var det i bare ett ord.

Og 4: Kjære, søte dere: De fleste kvinner trenger ikke deres hjelp for å få orgasme.

Tro meg på mitt ord.

Mai Eckhoff Morseth er tidligere redaktør i KK Living, og en av våre faste interiøreksperter og samarbeidspartnere. I dag jobber hun frilans og driver livsstilsbloggen Maieckhoffmorseth.com, hvor hun blant annet deler personlige historier, oppskrifter og interiørtips.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer