Kjersti Kvam:

- Hvem avlyser en date ett minutt før start? Jeg, skulle det vise seg

Siden januar har jeg spedd på selvutviklingen med råd og innspill fra en hodetrener som heter Stein Kvalheim (null spons, bare så det er sagt).

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En morgen snakket vi blant annet om hvorfor jeg kan bli sånn rive-av-seg-håret-irritert på menn som oppfører seg dustete – for eksempel er sjukt selvopptatt, uengasjert i andre eller kommer for sent til avtaler. Temaet kom opp i slutten av timen, så vi fikk ikke gått ordentlig inn i det, men dette satte nok i gang tankekverna.

Samme ettermiddag skulle jeg på en date med en fyr fra Tinder. Vi hadde hatt kontakt i flere runder, og nå skulle vi møtes for første gang, til en øl, på en benk, ute i en park. En hyggelig korona-date, i teorien. Det var sol, jeg var glad, og siden jeg er en vandrer, bestemte jeg meg for å gå hjemmefra til parken. Det skulle ta maks førti minutter, og jeg svinset ut porten hjemme klokka 16.20.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer