LEI AV STYGGE KOMMENTARER: Desiree Andersen stoppet opp da en leser la igjen en kommentar om vekten henne på bloggn.  Foto: Privat
LEI AV STYGGE KOMMENTARER: Desiree Andersen stoppet opp da en leser la igjen en kommentar om vekten henne på bloggn. Foto: Privat Vis mer

Meninger

«Hvorfor blir du ikke tynnere?!»

Bloggeren Desiree Andersen tar et oppgjør med kommentarfeltet.

Fitfocuse.blogg.no: «Hvorfor blir du ikke tynnere?!». Noen ganger ler jeg godt inni meg når jeg går igjennom kommentarfeltet, men akkurat denne kommentaren bestemte jeg meg for å ta litt mer seriøst enn noen av dere kanskje ville forvente at jeg gjorde. For hvorfor er jeg ikke tynnere?

Jeg spiser sunt, er aktiv og trener ganske mye. Jeg vet svaret, men tenkte jeg skulle svare ved å stille deg et spørsmål: Har sunn livsstil blitt synonymt med på «slanker'n»?

For det første vil jeg si at jeg trives 120 prosent i den kroppen jeg har! Jeg er 33 år, jeg har født et barn, jeg har cellulitter, jeg har normal BMI og normal fettprosent. Om ønske mitt hadde vært å se annerledes ut vet jeg absolutt hva som skal til for at jeg skulle klare det, men det er ikke det livet eller den kroppen jeg ønsker meg! 

Jeg skal ikke sitte her å fortelle deg at en fitnessutdøver ikke lever sunt. For mesteparten av året gjør de det, men det er ikke den livsstilen som er sunn for meg. På samme måte som at min livsstil kanskje ikke er sunn for deg?

Likevel innbiller jeg meg at jeg lever en livsstil folk flest ser på som «normal», eller «oppnåelig» om jeg så skal få lov til å uttrykke meg på det viset.

Jeg trener alt mellom 2-6 økter i uka. Siden det varierer hvor ofte jeg får trent trener jeg stort sett en kombinasjon av kondisjon og styrke. Jeg har en aktiv livsstil utover de timene jeg trener og fritid brukes ofte til tur og andre uteaktiviteter.

Mitt daglige kosthold er nokså sunt. Det består stort sett av magre proteiner, mye grønnsaker, meieriprodukter, egg, nøtter, frukt og grovt korn. Jeg spiser godis oftere enn jeg nok burde, men sjeldent store mengder av gangen. Hva gir denne livsstilen meg?

  • Normal vekt
  • Normal fettprosent
  • Deffinerte muskler i rygg og ben
  • En kropp som fungerer som den skal
  • God helse
  • Overskudd


​Jeg tror det er viktig å være klar over at du kan leve sunt uten å være på «slanker´n», og at det å leve et godt liv kan være like mye motivasjon for å legge om livsstilen som det å ønske seg ned i vekt! Jeg lever som jeg gjør fordi det gjør meg lykkelig! Har du reflektert over hvorfor du lever som du gjør?

Til info: Desiree Andersen har godkjent at vi gjengir blogginnlegget på KK.no. 

LES OGSÅ: Hvorfor mister jeg all selvtillit idet jeg tar på meg bikini?

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: