Ida tok kroppsanalyse: – Jeg måtte ned 10 kilo for å nå idealvekten

Ida (27) trener nesten hver dag og er helt frisk. Likevel viste kroppsanalysen en metabolsk alder på 37 år.

KROPPSANALYSE: Journalist Ida Bergersen tok to forskjellige kroppsanalyser. Resultatet fra testene var ikke som forventet, og de stemte heller ikke overens. FOTO: Thea Bergersen
KROPPSANALYSE: Journalist Ida Bergersen tok to forskjellige kroppsanalyser. Resultatet fra testene var ikke som forventet, og de stemte heller ikke overens. FOTO: Thea Bergersen Vis mer
Publisert

Her om dagen ble «årets helsedag» arrangert på jobb. Fysioterapeuter gikk rundt og knadde på såre skuldre og nakker, og Grete Roede fristet med en kroppsanalyse ved navn Tanita body composition analyzer. Det var to år siden jeg hadde tatt en kroppsanalyse sist, og helt spontant skrev jeg meg på skjemaet. Jeg hadde allerede bestilt en InBody-test på SATS dagen etter, og tenkte det kunne være gøy å se om de viste forskjellige resultater.

Jeg plasserte føttene mine på maskinen, og etter kort tid skrev den ut en «kvittering». En kvittering som skulle vise vekt og BMI, i tillegg til fordelingen av fett, muskler, vann og så videre. Og så skulle jeg få vite min metabolske alder – altså hvor gammel kroppen min er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer