Helter

- Innsatsen deres er ikke bare viktig - den er livsnødvendig!

Og spesielt nå i disse krevende korona-tider.

HELTER: Hyllest til Helse-Norges innsats under korona-krisen: - Uten alle dere hadde vi ligget nede for telling for lengst ! VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en halv dag med hjemmekontor på kjøkkenet, hvor jeg har hygget meg med nytraktet kaffe, ferske rundstykker til lunsj og radioen som avslappende bakgrunnsstøy, titter jeg ut av vinduet på den solfylte, men folketomme gaten utenfor.

«Nei, nå hadde det vært deilig med en liten joggetur i skogen. For å bryte opp arbeidsdagen litt», tenker jeg, og går til klesskapet for å finne frem treningsklær.

Få strakser senere er jeg omgitt av deilig skogsluft, og med god avstand til de få andre som er ute for å trekke frisk luft.

Etter et par runder rundt det lokale skogsvannet, vender jeg snuten hjemover, og tar en varm dusj, før jeg setter meg ved maskinen igjen.

«Det er egentlig ganske behagelig med hjemmekontor», tenker jeg og smiler, mens jeg tar en sipp av den varme kaffen. Jeg ser på mobiltelefonen, og legger merke til at en av mine nærmeste venninner ikke har åpnet snappen jeg sendte henne for flere timer siden, og heller ikke svart på meldingen jeg sendte rett før jeg la ut på joggetur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer