Kommentar

- Jeg elsker at Beyoncé indirekte viser finger'n til alle som dissa henne!

Her avliver hun den snart seks år gamle myten.

BEYONCE GRAVID: KK.nos journalist Malini Gaare Bjørnstad digger at Beyoncé deler så mye fra privatlivet sitt på sosiale medier. Foto: Skjermdump Beyonce.com // KK.no
BEYONCE GRAVID: KK.nos journalist Malini Gaare Bjørnstad digger at Beyoncé deler så mye fra privatlivet sitt på sosiale medier. Foto: Skjermdump Beyonce.com // KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk verden av skaftet da superstjernen Beyoncé Knowles (35) avslørte via Instagram at hun venter tvillinger (ah, som jeg digger de som fant opp sosiale medier!). Dette inkluderer selvfølgelig meg selv, og jeg var raskt ute med å ta skjermdump av bildet og videreformidle nyheten til alle mine med-Beyoncé-fans.

Det tok ikke lang tid før det begynte å sirkulere «nye» versjoner av bildet på sosiale medier, mekket sammen av både amatør-komikere og folk som faktisk får betalt for å gjøre humor ut av alt og ingenting - og det store hakesleppet blant folket kom da Beyoncé ut av det blå, i underkant av ett døgn etter at hun slapp det første bildet, plutselig delte ALLE bildene fra den omfattende gravidshooten på hjemmesiden sin Beyonce.com. (Btw, har du fått med deg at etter bare 30 minutter hadde bildet fått hele 1,4 millioner likes? Wow!)

Den britiske moteindustri-profilen Raven Smith delte to Beyoncé-bilder på Instagram-profilen sin, og skrev følgende til fotografiene: 

«Nobody else could make such poor art direction go viral»

«What the actual actual fuck Beyoncé. Is this a test?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer