Kommentar

- Jeg elsker at Beyoncé indirekte viser finger'n til alle som dissa henne!

Her avliver hun den snart seks år gamle myten.

BEYONCE GRAVID: KK.nos journalist Malini Gaare Bjørnstad digger at Beyoncé deler så mye fra privatlivet sitt på sosiale medier. Foto: Skjermdump Beyonce.com // KK.no
BEYONCE GRAVID: KK.nos journalist Malini Gaare Bjørnstad digger at Beyoncé deler så mye fra privatlivet sitt på sosiale medier. Foto: Skjermdump Beyonce.com // KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk verden av skaftet da superstjernen Beyoncé Knowles (35) avslørte via Instagram at hun venter tvillinger (ah, som jeg digger de som fant opp sosiale medier!). Dette inkluderer selvfølgelig meg selv, og jeg var raskt ute med å ta skjermdump av bildet og videreformidle nyheten til alle mine med-Beyoncé-fans.

Det tok ikke lang tid før det begynte å sirkulere «nye» versjoner av bildet på sosiale medier, mekket sammen av både amatør-komikere og folk som faktisk får betalt for å gjøre humor ut av alt og ingenting - og det store hakesleppet blant folket kom da Beyoncé ut av det blå, i underkant av ett døgn etter at hun slapp det første bildet, plutselig delte ALLE bildene fra den omfattende gravidshooten på hjemmesiden sin Beyonce.com. (Btw, har du fått med deg at etter bare 30 minutter hadde bildet fått hele 1,4 millioner likes? Wow!)

Den britiske moteindustri-profilen Raven Smith delte to Beyoncé-bilder på Instagram-profilen sin, og skrev følgende til fotografiene: 

«Nobody else could make such poor art direction go viral»

«What the actual actual fuck Beyoncé. Is this a test?»

Mens den amerikanske popkultur-kommentatoren Josh Ostrovsky (34), som står bak Instagram-kontoen Thefatjewish, kort tid etter la ut en artig «remake» av bildet:

BEYONCÉ AND I ARE BOTH PREGNANT AS FUCK. MAZEL KWEEN. (@tank.sinatra @adam.the.creator)

Et bilde publisert av thefatjewish (@thefatjewish)

Det er til sammen publisert 22 (såkalte) kunstbilder og flere videoer av gravide Beyoncé (angivelig tatt av den etiopiske fotografen og kunstneren Awol Erizku som er bosatt i New York), i tillegg til at hun har delt gamle fotografier fra da hun var liten, og tiden sammen med ektemannen Jay Z (47) og datteren Blue Ivy (5).

Den hotteste debatten i 2011 var hvorvidt Beyoncé faktisk var gravid eller ei

Og det er spesielt ett fotografi som får meg til å klappe ekstra i hendene - nemlig det vakre sort/hvitt-bildet av Beyoncé fra 30-årsdagen hennes i september 2011. Da var hun nemlig fem måneder på vei med Blue Ivy. Ikke det at dét i seg selv er så spesielt, men dersom man spoler tilbake til høsten 2011 var den hotteste debatten i kjendisverden på den tiden hvorvidt Beyoncé faktisk var gravid eller ei. Les mer om dette på vår søstersite Seoghør.no her og her.

Hun hadde nemlig deltatt som gjest i et australsk TV-show, og flere stusset i etterkant på om Beyoncé i det hele tatt var gravid ettersom det visstnok så ut som hun bar en falsk mage (type protese) under den rosa kjolen. Flere hevdet at hun holdt seg for god for å gå gravid, og noen påsto at hun ikke ville ødelegge kroppen sin ved å føde, og heller få en surrogatmor til å bære frem Blue Ivy. Huff, hvor tar folk det fra?

Men, boom! Beyoncé gjør nå alle fake-gravid-anklager til skamme, og avliver dermed den snart seks år gamle myten. Jeg elsker at Beyoncé indirekte viser finger'n til alle som dissa henne! For det er herved hevet over enhver rimelig tvil (for å bruke en frase fra jussen) at Beyoncé har gått svanger, når man nå ser bildet hun har delt fra 2011 hvor hun poserer med kulerund mage om bord på en båt et eller annet solrikt sted.

Foto:  Foto: Skjermdump Beyonce.com
Foto: Foto: Skjermdump Beyonce.com Vis mer

Spørsmålet mitt er: hvor mye dissing skal Beyoncé egentlig tåle? Jada, hun er kjendis - faktisk én av de absolutt største kjendisene vi har i verden i dag - men altså, kom igjen. Selv om det føles greit å snakke negativt om mennesker som man mest sannsynlig aldri kommer til å stå ansikt-til-ansikt med noen gang uansett, så er det liksom ikke greit å spy ut av seg med dritt for det.

- Det var veldig sårende

Verden i dag er så liten (noe vi igjen kan takke sosiale medier for) at de man henger ut i det offentlige rom garantert ikke kan unngå å ikke få med seg kommentarene. Og Beyoncé fikk med seg kommentarene som verserte i 2011 - og hun får også helt sikkert med seg de negative bemerkningene som har kommet i kjølvannet av den nye gravidshooten.

- Det var helt galskap. Det var veldig sårende - ja, rett og slett bare galskap. Hvor tok de det fra? sa Beyoncé i et intervju med People i 2012.

Kan vi ikke bare bli enige om at Beyoncé kan få lov til å vise frem så mange gravidbilder hun bare vil? Hun skal bli tvillingmor, jo - hun har en kropp som kan bære frem to mennesker samtidig - det er ikke rart hun er stolt! Og, dersom du av en eller annen grunn har så sykt mye imot at bildene popper opp her og der på smarttelefonen din - logg deg av sosiale medier da. Det er helg, jo!

Se YouTube-video av intervjuet som satte fart i ryktene om at Beyoncé brukte falsk gravid-mage i forrige svangerskap under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer