Korona

- Jeg savner å flørte på dansegulvet, og ikke med karer på apper!

Nå må dansegulvene åpne igjen!

KORONA: KKs journalist Malini er klar for at byen og utelivet skal åpne igjen for fullt. FOTO: Privat
KORONA: KKs journalist Malini er klar for at byen og utelivet skal åpne igjen for fullt. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året før jeg var russ i 2006, slapp den norske artisten Ravi landeplagen Utadæsjælåplevelse - og lite visste jeg at strofen dans, dans, dans oppå bordet skulle gi gjenklang i hodet mitt over 15 år senere.

For det er ingenting jeg heller vil, enn å danse oppå bordet på et sted der jeg må betale for et glass vin. Ok da, kanskje ikke danse på bordet, men i alle fall danse på et dansegulv, tett omslynget av kjente - og ukjente - mennesker, og gjerne med flere enn de jeg har hatt som mine nærkontakter de siste to årene.

Jeg savner å flørte med karer som ikke er gjemt bak apper, eller som er ikledd munnbind på matbutikken - er det virkelig for mye å forlange i Norge, der statsministeren selv har sagt vi nå har åpnet opp igjen?

Meter'n

1. februar 2022 er blitt, spør du meg, hauset opp som en merkedag i norsk Covid-historie.

For jeg ble ikke særlig imponert da statsminister Støre, og de andre på podiet i Marmorsalen, erklærte at flere av de inngripende tiltakene, som den norske befolkningen har vært utsatt for siden midten av desember i fjor, ble fjernet. Vel, mange av dem har vi holdt på i snart to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer