Uventet graviditet

- Jeg tenkte: Dør gnisten vår nå?

KK-spaltist Jakob: - Jeg er gravid, hvisket hun. Det var umulig for meg å forstå om det var bra eller ikke.

PLUTSELIG FARSKAP: Jakob Næss-Hartmann er nå ektemannen til KK-spaltist Stine Næss-Hartmann. Her deler hans mannens versjon av reaksjonen på en uventet graviditet. FOTO: Astrid Waller.
PLUTSELIG FARSKAP: Jakob Næss-Hartmann er nå ektemannen til KK-spaltist Stine Næss-Hartmann. Her deler hans mannens versjon av reaksjonen på en uventet graviditet. FOTO: Astrid Waller. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mitt forhold til Stine kan vel fort beskrives som en amerikansk rom-com film. En fortelling om to personer som nesten har gitt opp kjærligheten, men som sveiper høyre en siste gang. Her knytter de bånd over pizza og vin, faller pladask for hverandres energi og åpenhet, drar på ferieturer, løper, starter dagene med dans, kjøper hus, forlover seg og får barn. Alt før du er i bunnen av popcornbøtta.

Dette er oss. Våre to første år sammen. Jeg svevde rundt på to rosa skyer med åtte doble regnbuer mellom meg og virkeligheten. Det var magisk. Jeg traff en person som ga livet mitt farger og mening. Men når jeg fikk vite at Stine var gravid, og erfarte at mr. Penis alltid bør ha på seg regnfrakken når han skal ut i storm, fikk regnbuen en annen farge.

Stine på sin side ble truffet av en rask erkjennelse av at dette barnet skulle hun ha. Les hennes versjon her:

Våknet opp til hiksting

Det vil si, de første tre dagene var awesome! Vi hadde nettopp kommet hjem fra en helt sinnsyk ferie i Italia. Du vet, pizza og vin og et 62 km langt ultramaraton i beina. Det var et par tegn og et par spøker om Stines duvende bryster som tilsynelatende opptok litt mer plass i sports BH’en, men vi lot det være med det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer