Tinder

Klokken 03.36: «Pule?»

Skal vi fortsette å sveipe etter kjærligheten i 2017?

TINDER OG HAPPN: Skal vi fortsette å lete etter kjærligheten ved å sveipe oss gjennom datingapper?
TINDER OG HAPPN: Skal vi fortsette å lete etter kjærligheten ved å sveipe oss gjennom datingapper? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste to årene er det ingen tvil om at sjekkeappene Tinder og Happn har tatt over datingverdenen. Noen har møtt sin store kjærligheten via appene (hurra for dere!), mens andre fortsatt leter - eller sveiper da. Av og til tar jeg meg selv i å tenke; Hva VIL egentlig de mange mennene som gjerne skiller seg ut med lettkledde profilbilder (og naturbilder) og catchy beskrivelser? (Psst: Slik kan du avsløre hva en mann EGENTLIG er ute etter på Tinder)

Jeg er en av dem som ikke har vært på mange Tinder- eller Happn-dates. Jeg kan faktisk telle dem på én hånd. Men det vil ikke si at jeg ikke har sveipet meg gjennom tusenvis av profiler og fått «matcher» - snarere tvert imot. I perioder har jeg vært aktiv, prøvd å få i gang en samtale i håp om å treffe en bra fyr. Men ofte ender det med noe helt annet:

Klokken 02.07 fra «Thomas»: «Er du ute? Møtes?»

Klokken 02.45 fra «Alexander»: 3 ubesvarte anrop

Klokken 03.36 fra «Stian»​: «Pule?»

Ja, kanskje du kjenner deg igjen? Det har til og med dukket opp en erotisk novelle på chatten med grove - og svært detaljrike - beskrivelser av hva som skal skje når «vi møtes». Hva er egentlig greia? Jeg skjønner at noen har vært heldige ved å ta Tinder i bruk, selv har jeg vært noen veldig hyggelige dates, men likevel føler jeg det er flere som er på jakt etter et knull enn noen å dele livet med. Og jeg er faktisk ikke interessert i å være «den heldige utvalgte», mer som det tilfeldige ligget, annenhver helg. Når det passer for ham. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer