Benedicte Wessel-holst

Kuppforsøk - Velkommen til årets loppemarkedsesong!

Drømmen er selvfølgelig en underpriset designstol med perfekt patina eller en vintage chaneldrakt. Virkeligheten er mer «Klippan» med sædflekker møter mengder av syntettekstil anno 1997.

Det går åpenbart bedre med Benedicte nå, både sveis-  og poseringsmessig. Foto: All Over Press Norway
Det går åpenbart bedre med Benedicte nå, både sveis- og poseringsmessig. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har virkelig aldri vært billigere å kle seg moteriktig. Klesbutikkene flommer over av riktige snitt og gode stoffer til folkelige priser. Og på Ikea kan du kjøpe nytt kjøkkenutstyr – uten fastsvidde matrester - for prisen av en kaffe latte.

Likevel står jeg og en rekke andre damer som ligner på meg - og graver oss ned i sedimenter av kassert billigtekstil med inngrodd loftslukt, fikler oss gjennom gryter, glass og messingslysestaker vi neppe ville tatt imot som arv etter en gammel tante, og ikke minst – ser etter gamle designklassikere blant alle CD-hyllene  og 90-talls reolene.

For vi har alle lest de samme interiørreportasjene der eierne med stolthet kan melde: «Åh, bordet – det fikk jeg nesten gratis på et loppemarked!»  Jeg vil bli en av de kvinnene som finner! Og jeg vil mestre kunsten å blande nytt og gammelt, slik at interiør og garderobe kommer opp i elitedivisjonen.  Men kampen om de glamorøse, sjarmerende underprisete skattene på loppemarkedene er beinhard. Derfor ringte venninnen som bor nærmest for å høre om hun ville være med på årets første, som en slags wingman.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer