Zlatan

Lei av å forklare Zlatan-bilde på telefonen

- Er det fordi at jeg er dame, at grunnen til at jeg liker Zlatan må være utseendet hans?

ZLATAN: Ikke bare er Zlatan Ibrahimović talentfull på banen, men han er også en stor inspirasjon når det kommer til å takle motgang i livet, mener KKs journalist Malini Gaare Bjørnstad. FOTO: Skjermdump // KK
ZLATAN: Ikke bare er Zlatan Ibrahimović talentfull på banen, men han er også en stor inspirasjon når det kommer til å takle motgang i livet, mener KKs journalist Malini Gaare Bjørnstad. FOTO: Skjermdump // KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kinofilmen «Jeg er Zlatan», om Sveriges store sønn Zlatan Ibrahimović (40), skulle egentlig hatt premiere høsten 2021, men på grunn av pandemien har den først premiere denne sommeren.

Og det er en etterlengtet film som endelig slippes for publikum, både for fansen, men også for de som har lurt på hva det er som har gjort at han har klart å snu motgang og frustrasjon, til fremgang og suksess.

For å forstå vinnerskallen Zlatan - mannen med den enorme selvtilliten - er man nødt til å forstå barndommen hans; og det er nettopp dette filmen «Jeg er Zlatan» tar for seg.

Lei av utseendefokus

Selv har jeg alltid hatt en tiltrekningskraft mot Zlatan - og mange tror at jeg har bakgrunnsbilde av fotballspilleren på mobiltelefonen og PC-skjermen min fordi jeg synes at han er kjekk.

Jeg skal ikke legge skjul på at han er fin å se på, men hver gang jeg får høre at jeg være fan av Zlatan fordi han er staut og kjekk kjenner jeg det bruse innvendig. Er det fordi at jeg er dame, at grunnen til at jeg liker Zlatan må være utseendet hans?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer