Kjetil Østli

- Lykken er sykt relativ

KKs spaltist Kjetil Østli ser tilbake på året 2016 og har laget 14 huskeregler fra året som gikk.

SPALTIST: Kjetil Østli er en travel firebarnsfar - han har listet opp huskeregler fra 2016 som vi burde ta med oss i året som kommer. Foto: All Over Press
SPALTIST: Kjetil Østli er en travel firebarnsfar - han har listet opp huskeregler fra 2016 som vi burde ta med oss i året som kommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne spalten påbegynnes den dagen Donald Trump (70) vant valget i USA. Det er ingen grunn til at jeg skal gi dere lesere råd om noe som helst. For jeg tippet ikke Trump. Tippet heller ikke «Brexit». Jeg fikk sjokk da våre to langrennsstjerner ble tatt i astma- og dopingsaken. Jeg tipper aldri rett. Men det gjør, som vi nå vet, heller ikke ekspertene. Så la oss feilbarlige få si noe likevel. From all of us to all of you: 

Her er 14 huskeregler fra året som gikk

1. «Grab them by their pussy»

I alle år har jeg trodd at man måtte prate morsomt og smart til jenter, etter hvert damer, for å få draget. Jeg pratet og pratet og pratet, mens damene døde som fluer rundt meg, om bøker, filosofer jeg så vidt forsto og scener fra tv-serier og filmer jeg likte. Har til og med testet ut noe jeg leste som 13–14-åring:«Kvinners hjerter vinnes ved enten å komplimentere deres frisyrer eller deres valg av skotøy, gjerne begge deler». Alt var feil, volum 11. For hva lærte vi i dag? Millioner av damer stemte Trump til president. Heretter vil jeg derfor gjøre som ham, og «grab them by their pussy» mens jeg smiler bredt til dem med snus i kjeften. Gleder meg til å føle på suksessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer