Ingeborg Heldal:

Makaroni med ketsjup og andre­ delikatesser

Jeg har i løpet av året vi har lagt bak oss sett mer på tv enn resten av mitt liv til sammen, tror jeg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det har i grunnen ikke vært så mye annet å finne på, så kveldene er ofte blitt brukt til å støvsuge både lineære kanaler og strømmetjenester etter noe «gøy å se på».

Jeg tror jeg har sett nærmere 100 actionfilmer, et uhorvelig antall krim- og dramaserier, en hel del komedier – og ikke minst time etter time etter time med mat- og reiseprogrammer. Herlighet, så mange mat- og reiseprogrammer jeg har sett. Og det med bevrende hjerte og lengtende blikk. For både restauranter og grenser har jo mer eller mindre vært stengt snart et år, så det gir meg en nesten fysisk reaksjon å se bilder fra vaiende italienske solsikkeåkre, kritthvite thailandske strender, myldrende fortauskafeer i Paris eller skylinen i New York (som er noe av det mest sexy jeg kan tenke meg).

Det er så jeg kan kjenne lukten av varme sommerkvelder, pizza og ­solkrem mens jeg sitter foran tv-en og drømmer meg til varmere strøk og nye, spennende steder.

Og det å se andre lage mat, er nesten blitt som porno for meg. «Sløy den fisken», roper jeg ivrig til min nye ­bestevenn Simon på «Masterchef Australia», mens han og konkurrentene tryller fram de lekreste retter under massivt tidspress og dommernes kritiske blikk. Og hjelpe meg så sulten jeg blir mens jeg ser på! Det er en grunn til at mitt foretrukne antrekk de siste seks månedene har vært joggedress med strikk i livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer