Matprat

Menn som forteller om mat de har spist

Et restaurantmåltid, minutt for minutt, gjenfortalt til de som ikke var der. Flere enn meg som går lei?

MATPRATEN GÅR: Måltidopplevelser har blitt til den "nye skituren" som gjenfortelles i detalj over lunsjbordet. Ofte av de samme gutta, mener journalist Benedicte. Foto: Yvonne Wilhelmsen
MATPRATEN GÅR: Måltidopplevelser har blitt til den "nye skituren" som gjenfortelles i detalj over lunsjbordet. Ofte av de samme gutta, mener journalist Benedicte. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

- Først var det tangbasert fiskerett. På en seng av tang, liksom. Lyr var det. Stekt lyr. Etterfulgt av villsvin med svidd lyng.

- Svidd lyng?

- Ja, det var svært vellykket . Med en naturvin til som jeg ikke husker hva het, men jeg tok bilder av etiketten. Vil du se?

- Ja, gjerne. (Som i "vær så snill la meg slippe").

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer