Matprat

Menn som forteller om mat de har spist

Et restaurantmåltid, minutt for minutt, gjenfortalt til de som ikke var der. Flere enn meg som går lei?

MATPRATEN GÅR: Måltidopplevelser har blitt til den "nye skituren" som gjenfortelles i detalj over lunsjbordet. Ofte av de samme gutta, mener journalist Benedicte. Foto: Yvonne Wilhelmsen
MATPRATEN GÅR: Måltidopplevelser har blitt til den "nye skituren" som gjenfortelles i detalj over lunsjbordet. Ofte av de samme gutta, mener journalist Benedicte. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

- Først var det tangbasert fiskerett. På en seng av tang, liksom. Lyr var det. Stekt lyr. Etterfulgt av villsvin med svidd lyng.

- Svidd lyng?

- Ja, det var svært vellykket . Med en naturvin til som jeg ikke husker hva het, men jeg tok bilder av etiketten. Vil du se?

- Ja, gjerne. (Som i "vær så snill la meg slippe").

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Det har sikkert med økt velstandsnivå å gjøre, (som det alltid har ifølge ekspertene) at vi alle har blitt sånne folke-gourmeter som føler oss familiære med at maten presenteres på en seng av noe du ikke helt husker om var spiselig eller ikke. Måltidopplevelser har blitt til den "nye skituren" som gjenfortelles i detalj over lunsjbordet. Ofte av de samme gutta.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer