Møte Veggen

- Plutselig sier hele meg STOPP!

Siri Kristiansen forteller hva som egentlig skjedde da hun måtte trekke seg fra 71 grader nord.

71 GRADER NORD: Komiker og journalist Siri Kristiansen måtte kaste inn håndkle da hun i fjor deltok i kjendisversjonen av realityserien. Foto: All Over Press Norway
71 GRADER NORD: Komiker og journalist Siri Kristiansen måtte kaste inn håndkle da hun i fjor deltok i kjendisversjonen av realityserien. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joda, jeg jakter på indre ro fordi jeg trenger det og fordi de rundt meg fortjener det, men det er ikke hele sannheten.

«Det klikker for meg!» Dette er en setning jeg har brukt mange ganger opp gjennom åra. Ifølge meg selv er det rett før det klikker for meg flere ganger om dagen. Jeg klikker på mas, jeg klikker på heisene på jobben som er så trege at jeg lurer på om de trenger hvile mellom hver tur, klikker på vond kaffe eller på sikkerhetsbeltet i bilen som alltid forsvinner ned mellom setene.

Men jeg klikker jo aldri, i verste fall imploderer jeg. Forbanner, planlegger hevn, går med tunge sinte skritt i skogen og freser. Men jeg klikker ikke. Jeg har alltid følt meg trygg på at jeg aldri kommer til å møte veggen, selv på mitt mest sinte eller stressa, har jeg aldri vært redd for å bikke over.

LES OGSÅ: Har endelig funnet roen

Det klikket for meg i september i fjor. Det var særdeles ubehagelig, og der og da helt uforståelig for meg. Følelsen av å stå på utsiden av seg selv og høre seg selv si stygge ting og se seg selv ta rare valg. Ingen hensyn, ingen skam, ingen fornuft. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer