Benedicte Wessel-holst

#SK2016: Fit, feit eller forvirra?

- Jeg har vært utsatt for en overdose kropp...

#SK2016: Fit, feit eller forvirra?
Publisert
Sist oppdatert

Startskuddet gikk vel i februar en gang. Veien mot sesongens sommerkropp (sk2016) har vært brolagt med sporadiske styrkeøkter og selvmotivasjon via sosiale medier, der jeg har fulgt småbarnsmødre og pappakropper gå fra myke, hvite og matte, til harde, brune og svette. Naturens gang så å si. Fra klumpete larve til vakker sommerfugl. På veien mot målet har de delt flittig av tips, erfaringer, oppskrifter og treningsprogram. Sixpacker har dukket opp som muskuløse paddehatter på bløte kvinnemager verden over, krydret med svettsmilefjes og muskelarm-emojis i kommentarfeltene. Og i små blaff har jeg kjent på motivasjonen. Latt meg begeistre. Tenkt at det er mulig. At også jeg kan bli en hard, brun kropp innen fellesferien. Helt til jeg sto ved fruktdisken på REMA 1000 i forrige uke og skjønte at det skulle mer til enn en bunt rabarbra til 29 kroner før jeg kom i mål. Hva hadde egentlig gått galt?

I små blaff har jeg kjent på motivasjonen. Latt meg begeistre.

 - Mest sannsynlig har fitnessifiseringen av samfunnet hatt en pasifiserende effekt på deg, sa min smarteste venninne på telefon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer