KK-spaltist Jakob

Skilsmissegrunner

Jeg har vurdert og fysisk lime fast den «SCHTØGGE» husnøkkelen (ho aldri vet hvor er), til panna hennes.

SKILSMISSEGRUNNER: Jeg snakker åpenbart ikke om vaskeekte grunner til å skilles her. Det jeg prater om, er tross alt bare en haug av satans irriterende ting man overhodet ikke setter pris på hos partneren sin. FOTO: Astrid Waller
SKILSMISSEGRUNNER: Jeg snakker åpenbart ikke om vaskeekte grunner til å skilles her. Det jeg prater om, er tross alt bare en haug av satans irriterende ting man overhodet ikke setter pris på hos partneren sin. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Altså, det er jo umulig for meg å ikke ta bilde av dette, Stine. Du kan jo ikke si at du skjærer rett når du holder på å skjære av skorpen UNDER brødet!»

Hva skal man si… noen ganger blir det humor ut av det, andre ganger har man et seriøst behov for å finne en bøtte og skrike ned i. Jeg har for eksempel sluttet å telle antall ganger jeg har sparka i den SATANS skuffen kona går i for å finne håndklær. Den er tydeligvis umulig å lukke etter bruk. Jeg har også vurdert og fysisk lime fast den «SCHTØGGE» husnøkkelen (ho aldri vet hvor er), til panna hennes. Om hun noen gang finner den... Andre ganger frykter jeg at jeg faktisk blir nødt til å knuse noe. For det å lukte seg frem til en uvasket makrell i tomat boks, som ligger og dupper i et blodig hav av knekkebrødsmuler på kjøkkenbenken… Vel, det kan vippe selv en tålmodig mann av pinnen.

For meg blir det en sterk selvbeherskelsesprøve og en skremmende god knipeøvelse for de stygge ordene som presser mot leppekanten. Spesielt med en liten sønn som tasser rundt beina mine på gulvet. Noen ting er bare så frustrerende irriterende, og vi kaller dem gjerne for skilsmissegrunner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer