Du leser nå KK pluss

Barn og sosiale medier:

Takk, mamma, for at du ikke hadde sex på TV!

Tenk å bli utlevert på sosiale medier med alt fra din første tann til bleieskift, trassalder, bursdager, skolestart og tenåringsproblematikk.

TAKKER MAMMA: - Jeg benytter nok en gang anledningen til å takke mammaen min! For der er ikke mange personer gjennom livet som er viktigere for oss enn mamma, skriver Ingeborg Heldal.
TAKKER MAMMA: - Jeg benytter nok en gang anledningen til å takke mammaen min! For der er ikke mange personer gjennom livet som er viktigere for oss enn mamma, skriver Ingeborg Heldal. Vis mer
Publisert

Det begynte med et meme på Instagram-kontoen @norgejodel. Der sto det: «Takk mamma, for at du ikke blogget om meg da jeg var barn, og for at du ikke har hatt sex på tv.» Jeg leste den første gang for nesten tre år siden. For det var da jeg skrev denne teksten opprinnelig.

Men etter å ha tatt et lynkjapt sveip innom "Ex on the beach - Afterski", ble det veldig klart for meg at den er minst like aktuell i år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer