Du leser nå KK pluss

Barn og sosiale medier:

Takk, mamma, for at du ikke hadde sex på TV!

Tenk å bli utlevert på sosiale medier med alt fra din første tann til bleieskift, trassalder, bursdager, skolestart og tenåringsproblematikk.

TAKKER MAMMA: - Jeg benytter nok en gang anledningen til å takke mammaen min! For der er ikke mange personer gjennom livet som er viktigere for oss enn mamma, skriver Ingeborg Heldal.
TAKKER MAMMA: - Jeg benytter nok en gang anledningen til å takke mammaen min! For der er ikke mange personer gjennom livet som er viktigere for oss enn mamma, skriver Ingeborg Heldal. Vis mer
Publisert

Det begynte med et meme på Instagram-kontoen @norgejodel. Der sto det: «Takk mamma, for at du ikke blogget om meg da jeg var barn, og for at du ikke har hatt sex på tv.» Jeg leste den første gang for nesten tre år siden. For det var da jeg skrev denne teksten opprinnelig.

Men etter å ha tatt et lynkjapt sveip innom "Ex on the beach - Afterski", ble det veldig klart for meg at den er minst like aktuell i år.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer