Dating

- Tenk når vi endelig kan ta på hverandre igjen!

Om (ikke-eksisterende) dating i koronaens tid og hverdagen med null fysisk kontakt.

DATING: Hverdagen med null fysisk nærhet kan være tøff for oss single, skriver journalist Malini Bjørnstad. Sees på andre siden av korona-bobla! FOTO: KK
DATING: Hverdagen med null fysisk nærhet kan være tøff for oss single, skriver journalist Malini Bjørnstad. Sees på andre siden av korona-bobla! FOTO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helgen før korona-restriksjonene kom fra norske myndigheter, var jeg på en god gammeldags hjemmefest sammen med en venninne. Vi er begge single, og drømmer om at verden skal bli litt mer sånn den var før - der man møtes for første gang ansikt til ansikt over en øl på byen, når man digger til en favorittartist på en konsert, eller gjennom en felles hobby.

Ja, vi er rett og slett lei av at all kommunikasjon (les: flørting) foregår på digitale plattformer, og gledet oss derfor ekstra mye til hjemmefesten til kompisen vår - for der lå jo alt tilrette for å endelig møte nye, spennende mennesker, i lystig lag, slik man gjorde i «gamledager». Men så kom korona.

Jeg husker jeg dro en: «haha, jeg tør ikke ta hilserunden, jeg - så jeg heter Malini, hei hei, dere!» til alle de ukjente menneskene som satt side om side rundt stuebordet, mens jeg trakk hendene unna for å illustrere at jeg ikke kom til å hilse på alle etter tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer