Sex og singelliv:

- «The gay BFF» er nærmest blitt en institusjon etter at «Sex og singelliv» gjorde sitt inntog på slutten av 90-tallet

Her er 6 ganger vi elsket Carrie Bradshaws homofile bestevenn Standford Blatch!

SEX OG SINGELLIV: I den seks sesonger lange HBO-serien, som gikk sin seiersgang i perioden 1998 til 2004, spiller Willie Garson (t.h.) karakteren Stanford Blatch - Carrie Bradshaws (spilt av Sarah Jessica Parker) homofile bestevenn. FOTO: HBO
SEX OG SINGELLIV: I den seks sesonger lange HBO-serien, som gikk sin seiersgang i perioden 1998 til 2004, spiller Willie Garson (t.h.) karakteren Stanford Blatch - Carrie Bradshaws (spilt av Sarah Jessica Parker) homofile bestevenn. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

HBO-serien Sex og singelliv går aldri av moten, til tross for at det i år er 20 år siden serien ble sent på TV for første gang, og det er alltid - ALLTID - ting fra serien som vi kan relatere oss til i dag.

STERKT VENNSKAP: I Sex og singelliv spiller Willie Garson rollen som Standford Blatch - Carrie Bradshows homofile bestevenn. FOTO: HBO
STERKT VENNSKAP: I Sex og singelliv spiller Willie Garson rollen som Standford Blatch - Carrie Bradshows homofile bestevenn. FOTO: HBO Vis mer

Og det er ikke tull når jeg sier at jeg daglig refererer til spesifikke scener fra Sex og singelliv for å illustrere ting jeg mener. Et eksempel på det er da jeg nylig prøvde å forklare en kar jeg holder på med hva kjærlighet er for meg. For i likhet med Carrie Bradshaw (spilt av Sarah Jessica Parker) er det nettopp Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love jeg leter etter.

Men nok om meg.

Selv om Carrie Bradshaws absolutte beste venninner er Samantha Jones, Miranda Hobbs og Charlotte York (spilt av Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis) MÅ vi ikke glemme Carries bestevenn Standford Blatch (spilt av Willie Garson). Han tilfører noe i livet til Carrie som ingen andre gjør.

LES OGSÅ: Slik ser Sex og singelliv-damene ut i dag!

- Alle fortjener en venn som Stanford!

Da jeg spurte KK-redaktør Ingeborg Heldag, som er like Sex og singelliv-frelst som meg, om hva det er som gjør Stanford så bra svarte hun sporenstreks: fordi han er dønn ærlig!

- Stanford er den som aldri dømmer, og som alltid har en mer skamfull, nedrig historie å trøste med når Carrie føler seg helt på bunnen. Han gir henne råd om alt fra sko til kjærlighetsforhold, og er alltid på hennes side - selv når ingen andre er det (eller strengt tatt burde være det). Alle fortjener en venn som Stanford!, sier Ingeborg entusiastisk.

Hun mener at «The gay BFF» nærmest er blitt en institusjon etter at Sex og singelliv gjorde sitt inntog på slutten av 90-tallet, og roser serieskaperne Candace Bushnell, Darren Star og Michael Patrick King for å ha skapt Carrie og Stanfords nydelige vennskap. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig!

EN FAVOITT: Standford Blatch (spilt av Willie Garson) med kjæresten Marcus (spilt av Sean Palmer). FOTO: HBO
EN FAVOITT: Standford Blatch (spilt av Willie Garson) med kjæresten Marcus (spilt av Sean Palmer). FOTO: HBO Vis mer

Under har vi listet opp våre 6 favorittsitater fra Sex og singelliv sagt av Carrie og Stanford:

1.Carrie: Why don't you go over and say hello?
Stanford: Oh, he's gorgeous. The only way I could get a guy like that interested in me, would be to pay him.
Carrie: Stanford, my love, there is no need for you to enter Hookerville.
Stanford: Carrie - I know what I look like.
Carrie: Then you can't see what I see.

2. «Puberty is a phase. Fifteen years of rejection is a lifestyle»

3. «Oh my god, she's fashion roadkill!» (Carrie faller på catwalken og supermodell Heidi Klum går over henne. Standford kommenterer fra publikum)

4. Stanford: I can only stay a few minutes. I've got tickets to the Vagina Monologues.
Carrie: Why?
Stanford: Just because I don't eat at the restaurant, doesn't mean I can't hear the specials.

5. «I'd been so preoccupied by my gay boyfriend, I kept forgetting about my gay husband» (Carrie etter at hun har datet australske Oliver Spencer)

6. «Monogamy is on its way out again. It had a brief comeback in the 90s, but as the millennium approaches, everyone’s leaving their options open»

VENNER FOR LIVET: Sarah Jessica Parker og Willie Garson hadde kjent hverandre i flere år før begge to ble castet til Sex og singelliv på slutten av 90-tallet. FOTO: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Sarah Jessica Parker og Willie Garson hadde kjent hverandre i flere år før begge to ble castet til Sex og singelliv på slutten av 90-tallet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto egentlig klar for en helt annen skuespiller!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer