Sex og singelliv:

- «The gay BFF» er nærmest blitt en institusjon etter at «Sex og singelliv» gjorde sitt inntog på slutten av 90-tallet

Her er 6 ganger vi elsket Carrie Bradshaws homofile bestevenn Standford Blatch!

SEX OG SINGELLIV: I den seks sesonger lange HBO-serien, som gikk sin seiersgang i perioden 1998 til 2004, spiller Willie Garson (t.h.) karakteren Stanford Blatch - Carrie Bradshaws (spilt av Sarah Jessica Parker) homofile bestevenn. FOTO: HBO
SEX OG SINGELLIV: I den seks sesonger lange HBO-serien, som gikk sin seiersgang i perioden 1998 til 2004, spiller Willie Garson (t.h.) karakteren Stanford Blatch - Carrie Bradshaws (spilt av Sarah Jessica Parker) homofile bestevenn. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

HBO-serien Sex og singelliv går aldri av moten, til tross for at det i år er 20 år siden serien ble sent på TV for første gang, og det er alltid - ALLTID - ting fra serien som vi kan relatere oss til i dag.

Og det er ikke tull når jeg sier at jeg daglig refererer til spesifikke scener fra Sex og singelliv for å illustrere ting jeg mener. Et eksempel på det er da jeg nylig prøvde å forklare en kar jeg holder på med hva kjærlighet er for meg. For i likhet med Carrie Bradshaw (spilt av Sarah Jessica Parker) er det nettopp Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love jeg leter etter.

Men nok om meg.

Selv om Carrie Bradshaws absolutte beste venninner er Samantha Jones, Miranda Hobbs og Charlotte York (spilt av Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis) MÅ vi ikke glemme Carries bestevenn Standford Blatch (spilt av Willie Garson). Han tilfører noe i livet til Carrie som ingen andre gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer