Vera Wang:

74-åringen takker donuts og vodka for sin unge look

Men moteikonet Vera Wang innrømmer nå at hun er redd for å bli eldre.

VERA WANG: Moteikon og bryllupskjoledesigner Vera Wang (74) er kjent for sin ungdommelige look. Ifølge henne selv, er det en rekke overraskende faktorer som ligger bak. FOTO: CJ Rivera/Invision/AP/NTB
VERA WANG: Moteikon og bryllupskjoledesigner Vera Wang (74) er kjent for sin ungdommelige look. Ifølge henne selv, er det en rekke overraskende faktorer som ligger bak. FOTO: CJ Rivera/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er mye fokus på alder og aldringstegn om dagen. En rekke kjente profiler omfavner sine naturlige aldrende looks fremfor å legge seg under kniven eller farge håret.

Til tross, er det definitivt fortsatt mye fokus på det å se så ung som mulig ut mens man eldes på naturlig vis. Den amerikanske motedesigneren Vera Wang er blant dem som stadig får oppmerksomhet for sin evig unge look og spreke kropp.

Ifølge Wang, er listen over faktorer hun tror bidrar til hennes ungdommelige look, noe utradisjonell.

Takeawayfavoritter og vodka

I 2020, gikk Wang viralt etter å ha delt bilder av seg selv i en rekke stilige antrekk, sportsbehå og denimshorts blant annet, under karantenetiden i Miami. Page Six kunne melde at reaksjonene ikke lot vente på seg: «Wtf drikker hun, enhjørningsblod?! Surrealistisk» var ordlyden i kommentarene.

Mange hadde nok ikke blitt overrasket om Wangs look innebar en eller annen form for diett eller andre spenstige tiltak – men ifølge designeren, koker det ned til de enkle anti-aging-hemmelighetene «jobb, søvn, en vodkacocktail og lite sol».

Og junkfood, da. Diett eller ei, er det i alle fall ikke en som utelukker junkfood. For det unner hun seg mer enn gjerne.

Jeg spiser McDonalds, absolutt. Jeg bestiller det hver dag, i rundt to uker, og så bytter jeg på, fortalte Wang til Page Six på rød løper nylig.

Wangs andre guilty pleasure – som jo ikke er særlig guilty – er donuts. Hun sverger også til regelmessig bestilling fra Dunkin' Donuts.

– Jeg liker de kremfylte, sukkerglaserte donutsene. Jeg liker de med strøssel på også, deler hun.

Likevel, kan hun legge til at hun nå har begynt å bli redd for å bli eldre.

REAKSJONER: 74-åringen får stadig reaksjoner på sin ungdommelige look. Dette bildet satte fyr på nettet for tre år siden. FOTO: Instagram @verawang
REAKSJONER: 74-åringen får stadig reaksjoner på sin ungdommelige look. Dette bildet satte fyr på nettet for tre år siden. FOTO: Instagram @verawang Vis mer

Den tredje i rekken Wangs guilty-not-so-guilty pleasures er vodka. Motedesigneren og den tidligere kunstløperen, har ved flere anledninger trukket fram at hun gjerne nyter en god vodkacocktail.

En av tingene jeg er kjent for å like, er å ta meg en vodkacocktail. Det er det ingen tvil om, det gjør jeg. Jeg tar meg en vodka en eller annen gang rundt fem eller seks, kanskje nærmere syv, sier Wang til People.

Alle gode ting er tre

Da Wang i 2020 nærmest «broke the internet», ifølge People, skal hun imidlertid selv ha blitt veldig overrasket over responsen. Wang ser ikke selv på det som at hun har funnet noen ungdomskilde.

– Ingen tror meg når jeg sier det, men å jobbe holder deg ung. Det holder hodet ditt ungt og det holder spiriten og aktualiteten din oppe, noe jeg tror påvirker kroppen din, deler Wang.

Wang, som er mest kjent for sine bryllupskolleksjoner, jobber mildt sagt mye. I tillegg til lange arbeidsdager, har hun oppdratt to døtre.

– Jeg har jobbet så godt som hele livet, så det har egentlig handlet om jobb. Jeg tror jobb holder deg ung og stimulert. Jeg tror at det å holde seg opptatt er den beste kuren for god helse, sier hun.

– Det er vel det at folk har en tanke om hva 70 ser ut som i dag, sier Wang.

Selv mener hun at hun har mange venner som er 65 til 70 og som ser «fabulous» ut. Reaksjonene mot utseendet sitt, håper hun kan være en positiv ting for andre.

– Jeg håper det får kvinner til å føle seg mer komfortable med seg selv eller blir mer selvsikre, og at det er mange definisjoner av hva en kvinne kan være, legger Wang til.

Til Daily Mail understreker hun at hun er lite opptatt av eget utseende:

– Jeg er ikke helt opphengt i hvordan jeg ser ut. Jeg elsker jobben min, og jeg er veldig engasjert i jobben min, vennene mine, døtrene mine... Jeg har et veldig oppfylt liv, sier Wang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer