Hilarie Burton Morgan:

– Å bli tidlig grå har vært en lettelse

One Tree Hill-stjernen har fått mye oppmerksomhet for å omfavne sine grå lokker.

GRÅTT HÅR: Skuespiller Hilarie Burton Morgan har latt de grå hårene komme og få lov til å bli - i en alder av 41. FOTO: NTB/Steven Bergman
GRÅTT HÅR: Skuespiller Hilarie Burton Morgan har latt de grå hårene komme og få lov til å bli - i en alder av 41. FOTO: NTB/Steven Bergman Vis mer
Publisert

En rekke kjendiser omfavner sitt naturlige gråe hår nå om dagen. Mote- og skjønnhetsbransjen blir stadig mer inkluderende, og også alder og aldringstegn står nå i fokus.

Hilarie Burton Morgan er blant de yngre kjendisene som omfavner sitt naturlige grå hår. 41-åringen er mest kjent som en av hovedpersonene i suksesserien One Tree Hill, men har også vært å se i blant annet The Walking Dead og Grey's Anatomy – og den grå manken hennes har ikke fått gå ubemerket hen.

Nylig har hun åpnet opp om den grå looken til People.

– Det er en rar greie å ha vært skuespiller i et tenåringsdrama, og så ha denne forventningen om at du alltid skal være 17 år der ute, sier Burton Morgan.

- Likte ikke nødvendigvis mine yngre dager

Burton Morgan synes det er uproblematisk å la de grå hårene gjøre sitt. Hun mener også det er rart at håret hennes har blitt en buzz på nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.