Kim Kardashian

- Genialt på så mange nivåer

Nettet koker etter sjokk-lansering.

KIM KARDASHIAN: - Jeg er ingen forsker, men jeg tror alle kan bruke talentet sitt til å bidra, sier Kim Kardashian i ny reklamesnutt. Skjermdump: Instagram.
KIM KARDASHIAN: - Jeg er ingen forsker, men jeg tror alle kan bruke talentet sitt til å bidra, sier Kim Kardashian i ny reklamesnutt. Skjermdump: Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Er det noen andre som synes dette bare er rart?»

Reaksjonene renner inn etter at Kim Kardashian (43) lanserte et nytt produkt, nemlig en push-up BH med innlagte brystvorter. Dette er for å få det samme «løftet som ved en brystoperasjon» samtidig som det skal se ut som man går uten BH, skriver SKIMS, selskapet bak produktet på Instagram.

Men selv om noen er kritiske til BH-ens unike detalj, og spør hva i alle dager dette skal være godt for, er det flere som hyller produktet.

- Dette vil endre livet til dem som har måttet fjerne brystene. En følelse av normalitet etter en tragedie, skriver en.

En annen følger mener dette er «genialt på så mange nivåer,» og en «game-changer».

«Det blir varmere og varmere på jorda. Havnivået stiger, og isbreene krymper. Jeg er ingen forsker, men jeg tror at alle kan bruke talentet sitt til å bidra,» sier Kardashian i en reklamesnutt for BH-en.

«Det er derfor jeg introduserer denne helt nye BH-en med en innebygd brystvorte. For uansett hvor varmt det er, så vil du alltid se kald ut.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.