Pamela Anderson

Pamela Andersons sminkefrie ansikt skaper overskrifter

– Revolusjonen for naturlig skjønnhet har offisielt begynt!

PAMELA ANDERSON: På Moteuken i Paris vekket Pamela Anderson oppsikt, men ikke på den måten vi er vant til å se kjendisene. FOTO:Vianney Le Caer/NTB
PAMELA ANDERSON: På Moteuken i Paris vekket Pamela Anderson oppsikt, men ikke på den måten vi er vant til å se kjendisene. FOTO:Vianney Le Caer/NTB Vis mer
Publisert

Når de internasjonale moteukene går av stabelen høsten 2023, er de mer stjernespekkede enn de pleier å være. Skuespillerstreiken i Hollywood gjør nemlig at filmstjernene nå har mer tid til å delta på andre arrangementer, deriblant moteukene.

En av dem som har vært å finne i VIP-seksjonen under moteuken i Paris er skuespiller Pamela Anderson. 56-åringen er ofte å finne på første rad under motevisninger verden over, og har også dukket opp på catwalken selv. Pamela er også ansikt utad for store kampanjer, og pryder magasinforsider.

Og på visningen for Isabel Marants vår- og sommerkolleksjon for 2024, vekket Pamela, men ikke på den måten vi kanskje er vant til å se henne.

Broket hiostorie

Pamela ble på 90-tallet kjent som badevakt i serien «Baywatch», og har siden spilt i filmer, vært modell for blant andre Playboy og medvirket i dokumentarer om seg selv. Mange reagerte på at dramaserien «Pam og Tommy», som kom i 2022, fremstilte Pamela på en karikert måte, og grafset i historien med den forsvunne hjemmevideoen av Pamela og rockeren Tommy Lee, som hun var gift med på 90-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.