Kjole:

1 KJOLE - 3 ANTREKK

Vi viser deg hvordan du kan style vårkjolen din!

KJOLEN: Den kan styles på så mange måter! Vi viser deg tre av mulighetene. FOTO: NTB Scanpix
KJOLEN: Den kan styles på så mange måter! Vi viser deg tre av mulighetene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kan tro det ble full jubel i redaksjonen da vi hørte at gradestokken kommer til å vise hele 11 grader denne uken! Selv om dette i grunn var noe vi forventet i mars må man ta de små gradegledene man får!

I den anledning feirer vi med å finne fram vårkjolen. Det er kanskje vel optimistisk å bare slenge på seg den og et par sandaler, men da er det bra at denne kjolen kan styles på så mange måter.

Under viser vi deg tre forskjellige måter. En av dem egner seg nok best for den tiden vi er inne i nå, men bare vent - plutselig kan du bytte ut vinterjakka med skinnjakka og strømpebuksene kan legges i skuffen.

LES OGSÅ: Nå skal vesken være liten og trillrund!

MED JEANS

Dette antrekket gir deg den vårfølelsen du er ute etter, men er samtidig et av de varmere alternativene. Det er nok denne stylingen som passer seg best akkurat nå.

Det å bruke en kjole over et par jeans er et super stylingtriks som ikke bare gjør det hele avslappet, men også veldig kult. Du kan fint kombinere de to plaggene med et par sneakers eller hæler.

MED GENSER OVER

Sene sommerkvelder kan fort bli litt kjølige, men da er det bare å slenge en genser over kjolen! På denne måten fungerer også kjolen som et skjørt og gir dermed antrekket et helt nytt uttrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer