Kjole:

1 KJOLE - 3 ANTREKK

Vi viser deg hvordan du kan style vårkjolen din!

KJOLEN: Den kan styles på så mange måter! Vi viser deg tre av mulighetene. FOTO: NTB Scanpix
KJOLEN: Den kan styles på så mange måter! Vi viser deg tre av mulighetene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kan tro det ble full jubel i redaksjonen da vi hørte at gradestokken kommer til å vise hele 11 grader denne uken! Selv om dette i grunn var noe vi forventet i mars må man ta de små gradegledene man får!

I den anledning feirer vi med å finne fram vårkjolen. Det er kanskje vel optimistisk å bare slenge på seg den og et par sandaler, men da er det bra at denne kjolen kan styles på så mange måter.

Under viser vi deg tre forskjellige måter. En av dem egner seg nok best for den tiden vi er inne i nå, men bare vent - plutselig kan du bytte ut vinterjakka med skinnjakka og strømpebuksene kan legges i skuffen.

LES OGSÅ: Nå skal vesken være liten og trillrund!

MED JEANS

Dette antrekket gir deg den vårfølelsen du er ute etter, men er samtidig et av de varmere alternativene. Det er nok denne stylingen som passer seg best akkurat nå.

Det å bruke en kjole over et par jeans er et super stylingtriks som ikke bare gjør det hele avslappet, men også veldig kult. Du kan fint kombinere de to plaggene med et par sneakers eller hæler.

Kjole fra FWSS, kr 3399. Solbriller fra Weekday, kr 150. Jeans fra Weekday, kr 500. Sko fra Zara, kr 549. Foto: Produsentene
Kjole fra FWSS, kr 3399. Solbriller fra Weekday, kr 150. Jeans fra Weekday, kr 500. Sko fra Zara, kr 549. Foto: Produsentene Vis mer

MED GENSER OVER

Sene sommerkvelder kan fort bli litt kjølige, men da er det bare å slenge en genser over kjolen! På denne måten fungerer også kjolen som et skjørt og gir dermed antrekket et helt nytt uttrykk.

LES OGSÅ: Se hvordan en tannbørste kan gjøre skoene dine helt hvite igjen!

Genser fra Mango, kr 269. Kjole fra FWSS, kr 3399. Øredobber fra Meadowlark via Net-a-porter.com, kr 876 per stk. Sko fra Zara, kr 299. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com
Genser fra Mango, kr 269. Kjole fra FWSS, kr 3399. Øredobber fra Meadowlark via Net-a-porter.com, kr 876 per stk. Sko fra Zara, kr 299. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com Vis mer

MED SKINNJAKKE

For min del er en skinnjakke blant de sikreste vårtegnene! Den bruker jeg sammen med alt som er av plagg. Den er super å bruke til en slik feminin kjole for å gi det hele et røffere uttrykk.

Ta antrekket fra dag til kveld ved å bytte ut de flate skoene med et par høyhælte - gjerne i en metallisk variant som disse under. En clutch setter kronen på verket, og denne gir det hele et sporty preg.

LES OGSÅ: Still deg disse spørsmålene og få en ryddigere garderobe

Skinnjakke fra Tiger of Sweden via Boozt.com, kr 5999. Clutch fra Tommy Hilfiger via Zalando.no, kr 559. Kjole fra FWSS, kr 3399. Sko fra Mango, kr 699. Foto: Produsentene, Boozt.com og Zalando.no
Skinnjakke fra Tiger of Sweden via Boozt.com, kr 5999. Clutch fra Tommy Hilfiger via Zalando.no, kr 559. Kjole fra FWSS, kr 3399. Sko fra Mango, kr 699. Foto: Produsentene, Boozt.com og Zalando.no Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer