Partytopp

1 partytopp - 3 feststiler

Slik blir du klar for sesongens festligheter.

KLAR FOR FEST: Se så mange måter du kan bruke en og samme topp! Lengre ned i saken kan du finne priser på alle plaggene. Foto: Produsentene, Zalando.no
KLAR FOR FEST: Se så mange måter du kan bruke en og samme topp! Lengre ned i saken kan du finne priser på alle plaggene. Foto: Produsentene, Zalando.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er alltid et styr å finne ut av hvilke antrekk vi skal bruke i bursdager, julebord og alle de kommende festlighetene.

Derfor har vi funnet fram en partytopp og satt den sammen med forskjellige plagg og skapt tre helt forskjellige looks slik at du blir klar for fest! I tillegg har vi brukt plagg som mange har hengende i klesskapet sitt slik at det skal bli enda enklere for deg å lage tre kule antrekk.

Det første antrekket består av en lekker dressbukse med ankellengde, kombinert sammen et par kule boots, og selvfølgelig den glitrende overdelen.

Til det andre antrekket har vi valgt et skinnskjørt i en mørk blå/lilla farge sammen med partytoppen. For å gi det hele en kul og interessant touch har vi kombinert klærne med et par pumps i slangeprint. 

En blazer er noe alle burde ha i klesskapet. Den kan brukes både til jobb, hverdag og fest. Se hvordan moteekspert Celine Aagaard kombinerer den sammen med jeans her! Til det siste antrekket har vi gått for en lang blazer som kan brukes både som jakke og kjole. Sammen med et par skyhøye boots, både i skaft og hælhøyde, har du et supersexy festantrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.