Stilinspirasjon:

10 antrekk fra Carrie Bradshaw du kan la deg inspirere av i høst

Ta med deg grønt, striper, denim og hodeplagg inn i høsten.

STILINSPIRASJON: Antrekkene til Carrie Bradshaw og de andre i Sex and The City-serien er evige kilder til inspirasjon. Foto: Charles Sykes/REX/NTB.
STILINSPIRASJON: Antrekkene til Carrie Bradshaw og de andre i Sex and The City-serien er evige kilder til inspirasjon. Foto: Charles Sykes/REX/NTB. Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Carrie Bradshaw fra Sex og Singelliv-serien er uten tvil et moteikon. Spilt av selveste Sarah Jessica Parker, er hun kjent for sin unike stil - som vi både har elsket og hatet.

Opp gjennom årene er det ingen tvil om at Carrie har overrasket på antrekksfronten, og stadig vist oss både sjokkerende gode og sjokkerende, vel, fæle antrekk!

Uansett er det definitivt mye stilinspirasjon å hente hos karakteren som tross alt er ikonisk. Disse 10 Carrie-antrekkene synes vi du skal ha i bakhodet denne høsten:

1. Skjorte og vest

Ingen tvil om at striper og skjorter - og stripete skjorter - er i trendbildet denne sesongen. Det er stilig å style med en vest slik som Carrie her, eller kanskje en strikkevest på kaldere dager. Vi kan også digge en blazer utenpå her, for en dobbel dresset look!

Foto: Charles Sykes/REX/NTB
Foto: Charles Sykes/REX/NTB Vis mer

2. Sporty glam

Den sporty looken er kommet for å bli - i alle fall litt til. Vi ble godt vante til joggeklær, koseklær og treningsklær i løpet av all tiden hjemme i lockdown, og vi er ikke klare for å gi opp komfort helt enda!

Lek deg med det sporty uttrykket, og match gjerne sporty plagg med et skjørt som Carrie, eller med hæler, dressjakke eller store smykker for å gjøre looken mer pyntet.

Foto: Sex And The City 2/NTB
Foto: Sex And The City 2/NTB Vis mer

3. Grønt er (ekstra) skjønt

Fargen grønn er en av sesongens viktigste farger. Det er heller ikke bare grønn-grønn som dominerer akkurat nå, vi gleder oss til å bruke flere andre nyanser av fargen.

Sørg for at du har noe grønt i klesskapet, enten det er en lysere limegrønn variant, en mattere militær eller en mørkere mosetone!

Foto: Charles Sykes/REX/NTB.
Foto: Charles Sykes/REX/NTB. Vis mer

4. Hatt + høst = sant

Få ting er så høstlig som en hatt, vel! Carrie Bradshaw var definitivt ikke tilbakeholden på hattefronten. Mange av hattene var kanskje ikke akkurat vakre, men hun fikk det som regel til å funke på magisk vis likevel. Hatt er heller ikke bare hatt - finn en beret eller bøttehatt du liker, eller kjør caps for å gi antrekket en sporty touch.

Foto: New Line/NTB
Foto: New Line/NTB Vis mer

5. Lange skjørt

Selv om temperaturen faller og vi etterhvert må droppe bare ben, er vi langt fra ferdige med skjørt. Blyantskjørt, legglange og ankellange skjørt er perfekte om høsten - gjerne stylet sammen med kule boots, loafers eller sneakers.

Foto: Sex and The City/NTB.
Foto: Sex and The City/NTB. Vis mer

6. Tørkle på hodet

Er det en ting vi har sett mer og mer av i det siste så er det tørkleet! Det har gjort sin comeback, og brukes like gjerne i halsen som rundt hodet. Vi digger hvordan det faktisk kan bidra til å gjøre antrekket ditt både søtere og røffere.

Foto: HBO/Darren Star Productions/Kobal/REX/NTB.
Foto: HBO/Darren Star Productions/Kobal/REX/NTB. Vis mer

7. Sett

Sett trender igjen - og det er jo ganske praktisk. Med et sett har du alltid noe å ha på deg! Dette strikke-settet til Carrie er den perfekte looken på en fin høstdag.

Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB.
Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB. Vis mer

8. Blazer

Det er blazere som gjelder akkurat nå. Stjel gjerne en fra kjæresten sitt klesskap for en oversized look - eller stikk innom Fretex. Invester i blazere i alle mulige farger for denne sesongen, og finn deg gjerne en skinnblazer eller to!

Foto: Charles Sykes/REX/NTB
Foto: Charles Sykes/REX/NTB Vis mer

9. Dilla på denim

Etter lockdownlivet hvor komfort trumfet det meste, har de fleste av oss nå tatt tilbake jeansen! Det er et gledelig gjensyn, og vi gleder oss til å style mange ulike jeans utover høsten.

Kjør gjerne vide modeller til et par hæler, bootcut-modeller til sneakers eller boots - eller gå for en mer avslappet modell matchet med halvhøye støvletter, slik som Carrie her.

Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB.
Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB. Vis mer

10. Oversized kåpe

Så er spørsmålet; er det mulig å lage en stilsak om Carrie Bradshaw uten å ta med den digre pelskåpen? Vi tror kanskje ikke det. Akkurat denne kåpen er nok elsket av noen og hatet av andre - men at du bør pakke deg inn i en lang, oversized kåpe i høst er det liten tvil om.

Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB.
Foto: Henry Lamb/BEI/REX/NTB. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer