Brudekjoler

10 av de dyreste kjendisbrudekjolene

Førsteplassen har en prislapp på hele 34 millioner norske kroner!

DYR BRUDEKJOLE: Swarovski-arving Victoria Swarovski bar en brudekjole med 500 000 krystaller på seg. Foto: NTB
DYR BRUDEKJOLE: Swarovski-arving Victoria Swarovski bar en brudekjole med 500 000 krystaller på seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert

2020 har vært et rart år. Noen har fått gjennomføre sine store, planlagte arrangementer, mens andre har måtte utsette både det ene og det andre. Deriblant bryllup.

Derfor har vi mimret tilbake til noen store kjendisbryllup. Det har også den britiske nettsiden Flowercard gjort. De har nemlig funnet frem de dyreste kjendisbrudekjolene i historien.

1. Serena Williams

Da tennisstjernen Serena Williams giftet seg med Alexis Ohanan i 2017, bar hun flere kjoler i løpet av dagen. Men den som kanskje fikk mest oppmerksomhet (blant annet et cover av magasinet Brides) var kjolen Alexander McQueens Sarah Burton designet.

Ikke bare var kjolen slående vakker og satt som et skudd på den nydelig bruden, men den hadde også en oppsiktsvekkende prislapp på seg. Kreasjonen kostet nemlig nesten 34 millioner norske kroner!

2. Victoria Swarovski

Samme år som Serena Williams giftet seg, var også Victoria Swarovski brud. Hun er blant annet kjent for sin karriere som artist, men hun er også arvingen av Swarovskis krystall-imperium.

Det kom derfor ikke som noen overraskelse at hennes kjole var dekket av glitrende detaljer, og hadde dermed også en ganske så stiv prislapp. På kjolen hennes befant deg seg nemlig 500 000 krystaller og prislappen var på langt over ni millioner norske kroner.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

3. Grace Kelly

Den amerikanske skuespilleren Grace Kelly giftet seg med prins Rainier III i 1956. Hun er på mange måter et ikon, blant annet for stilen sin. Hun har blant annet fått en veske fra Hermés oppkalt etter seg.

Det var nok mange som var svært nysgjerrige på hvilken kjole hun kom til å bruke til bryllupet sitt. Til slutt endte valget på en kjole fra Helen Rose til over fem millioner norske kroner.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian, verdens største reality-stjerne, giftet seg med Kanye West i Italia i 2014. Det var naturligvis mange som var nysgjerrige på dette bryllupet, men heldigvis fikk vi se alt på TV-skjermen i reality-serien «Keeping Up With The Kardashian».

Her fikk vi også se Kardashian prøve brudekjolen sin i Paris. Den er designet av Givenchys Riccardo Tisci og koster fem millioner norske kroner.

5. Salma Hayek

Det var ikke lett å finne et bilde av Salma Hayeks brudekjole fra 2009. Men hvis du foretar deg et kjapt Google-søk vil du nok få opp et bilde eller to. Kjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med milliardær François-Henri Pinault kostet hele 4,7 millioner norske kroner.

6. Kate Middleton

Kongelige bryllup er alltid populært, og vi synes det er spesielt spennende å se kjolen til bruden. I 2011 giftet Kate Middleton seg med prins William, og siden den gang har vi sett spesielt mange brudekjoler med blonder.

Hun fikk også kjolen sin designet av Alexander McQueens Sarah Burton, den samme motekunstneren som står bak kjolen til Serena Williams. Hertuginne Kates kjole er derimot ganske mye «billigere». Den koster nemlig 4,5 millioner kroner.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

7. Coleen Rooney

Coleen Rooney giftet seg med fotballspiller Wayne Rooney tilbake i 2008 iført en nydelig kjole fra Marchesa. Men dersom du ønsker en slik kjole må du bla opp 4,3 millioner norske kroner!

8. Chiara Ferragni

Chiara Ferragni, den italienske bloggeren bak nettstedet «The Blonde Salad», giftet seg med rapperen Fedez. 1. september i 2018. Også dette bryllupet fikk massiv oppmerksomhet - blant annet fordi paret fløy gjestene inn i et eget fly, stelte i stand en ekstravagant fest like før bryllupet, og toppet det hele med en spektakulær vielse og en fest på en fornøyelsespark de hadde laget selv.

Den italienske moteprofilen måtte selvfølgelig ha en kjole designet av en italiensk designer, og valget endte på selveste Maria Grazia Chirui - Christian Diors designer. Denne kjolen koster nesten fire millioner kroner.

9. Amal Clooney

George og Amal Clooney hadde et storslått bryllup i Venezia, Italia, med noen av verdens største kjendiser. Kjolen til Amal er designet av Oscar de la Renta og koster hele 3,7 millioner kroner.

10. Marie-Chantal Miller

I 1995 giftet Marie-Chantal Miller seg med kronprins Pavlos av Hellas. Valentino er designeren bak den vakre kjolen som har en prislapp på hele 3,5 millioner norske kroner.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer