Dove Summe Glow

10 billige skjønnhetskupp

Det trenger ikke koste skjorta å være vakker. Vi har funnet 10 billige skjønnhetskupp som vi elsker!

10 billige skjønnhetskupp
Publisert
Sist oppdatert
10 billige skjønnhetskupp

HUDPLEIE-KUPP: Det skal ikke behøve å koste en formue å ha en vakker, glødende hud. Foto: Produsentene.

HUDPLEIE

Dove Summer Glow, ca kr 70.

Dette er en fuktighetsgivende bodylotion med selvbruningseffekt. Kremen med "deep care complex" bygger opp en gradvis, naturlig brunfarge, som du selv kan regulere ved hvor hyppig du velger å bruke kremen, og allerede fra første påføring oppnår man en frisk glød i huden.

Weleda Skin Food, kr 120.

Skin food fra Weleda er en fuktighetskrem makeup-artister gjerne bruker på modeller før show for å gi glød til huden deres. Har du sensitiv eller uren hud, anbefaler vi deg å heller bruke den på kroppen: smør inn på albuer, hæler og andre steder med tørre partier.

Rescue Me fra Formula 10.0.6, kr 99.

Dette er en hurtigvirkende ”on-the-spot”-krem som renser og forhindrer kviser og urenheter. Denne kremen er redningen når et kvise-utbrudd er på vei, og påføres direkte på området to ganger om dagen. Kremen inneholder den tradisjonelle Formula 10.0.6, i tillegg til aktive ingredienser som virker i dypet, renser hunden og hjelper til mot å forhindre utslag.

10 billige skjønnhetskupp

SMINKE PÅ BUDSJETT: Det finnes billige sminkeprodukter som kan være vel så bra som eksklusiv sminke fra dyrere merker. Foto: Produsentene. 

SMINKE

Garnier BB Cream, kr 89.

Alt-i-ett-kremen som gir glød til huden. Denne foundation-kremen både fukter, beskytter, jevner ut, gir glød og en lett dekk. Det er altså fem gode grunner for bruke BB Cream fra Garnier. At den gir en lett dekk og masse fuktighet gjør at den passer utmerket for årstiden, og den finnes også for de med sensitiv hud.

Falsies Feathers-maskara fra Maybelline, kr 145.

Maybelline er kjent for sin "Falsies Feathers"-maskara, og med god grunn. Denne maskaraen gir ikke de fryktede "edderkopp"-vippene, da børsten har en unik design som gjør at maskaren ikke klumper seg. Den myke formularen pleier og mykgjør vippene slik at de ikke brekker, og gir lange, voluminøse vipper med en "fjær-linkende" effekt.

IsaDora neglelakk, kr 89.

Ifølge STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim, sitter IsaDoras neglelakker godt og i tillegg kommer de i et hav av farger, og med egne kolleksjoner for vår og høst.

Isadora Multi Vitamin Gloss, kr 135.

Denne pleiende lipglossen er laget av 90 % vitamin A, C, E + 10Q, og er full av antioksidanter! Du får øyeblikkelig vakre lepper av glossen som kommer i flere delikate farger, og den kraftige antioksidantvirkningen gir mykere og glattere lepper. Den forbedrer hudens elastisitet og stimulerer celle- og kollagen produksjon, noe som gjør leppene vakre og fyldige.

 

10 billige skjønnhetskupp

VAKKERT HÅR: Stadig flere gode alternativer til frisørsalong-produktene blir å finne i dagligvarebutikker og nettbutikker. Foto: Produsentene.

HÅRPLEIE

Wella Pro - Volume Shampoo og Volume Conditionr, kr 69 per flaske.

Wella Pro-serien kan du kjøpe i de fleste dagligvarebutikker. Den kommer i en stor flaske og er drøy i bruk da den skummer lett og holder det den lover: sjampoen og balsamen gir liv, volum og glans til håret uten å tynge.

Tørrsjampo fra Batiste, ca kr 69.

En tørrsjampo er et "must" å ha i toalettvesken. Det gir en kjapp fiks til håret, matter og gir en mirakuløs, nyvasket look. Define, BioSilk og Klorane har også gode tørrsjampoer, så her er det bare å prøve for å finne den som passer deg best. Tørrsjampoen fra Batiste har eksistert lenge, og er og blir en solid favoritt.

Les også:

Slik får du perfekte rosa lepper

Her er Fashioncherrys og Nathalie Helgeruds skjønnhetsfavoritter

Slik blir du vårvakker

 

SKREVET AV: ELEN KRISTIVIK OG STELLA VAAGE

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer