Bluse

10 bluser til under 500-lappen

Sløyfeblusen er på alles lepper denne sesongen.

10 bluser til under 500-lappen
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Louis Vuitton startet trenden allerede forrige sesong, og denne sesongen er det Chloe som har slengt seg på «blusebølgen». 

I høst skal nemlig blusen ha en tynn cowboysløyfe i halsen, helst være tettsittende og brukes til et kort skjørt eller en stram sigarettbukse.

Shop stilen

10 bluser til under 500-lappen

FRA VENSTRE: Bluse fra Zara,kr 399. Bluse fra Molly Bracken, kr 449. Bluse fra H&M, kr 399.Bluse fra Mint & Berry, kr 449. Bluse fra Zara, kr 399. 

10 bluser til under 500-lappen

FRA VENSTRE: Bluse fra B-Young, kr 349. Bluse fra Gina Tricot, kr 349. Bluse fra GinaTricot, kr 349. Bluse fra Bik Bok, kr 299. Bluse fra Motel, kr 449. 

Det er ikke bare Chloe som sverger til blusetrenden, Gucci har også kastet seg på. Hvor lekkert er det ikke med et par røde sigarettbukser til en tynn florlett bluse med en silkesløyfe i halsen?

LEKRE DETALJER: Gucci viser her hvordan du kan få et elegant  og enkelt antrekk til å bli spennende med et sort belte i midjen.  Foto: Scanpix.
LEKRE DETALJER: Gucci viser her hvordan du kan få et elegant og enkelt antrekk til å bli spennende med et sort belte i midjen. Foto: Scanpix. Vis mer

Street Style

La deg inspirere av street style-jentene til hvordan du styler trenden. 

KLEDD I LOUIS VUITTON: Fashionistaene ankom Louis Vuitton sin visning i februar, ikledd kjoler og bluse med det tynne silkebåndet i halsen. Foto: Scanpix.
KLEDD I LOUIS VUITTON: Fashionistaene ankom Louis Vuitton sin visning i februar, ikledd kjoler og bluse med det tynne silkebåndet i halsen. Foto: Scanpix. Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer