Sminke

10 budsjettvennlige skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker

Sjekk hvilke som er favorittene våre til under 200-lappen!

Publisert
Sist oppdatert

Dyre skjønnhetsprodukter er ikke nødvendigvis bedre enn billigvarientene; svært ofte handler nemlig de stive prisene mer om brandingen av produktet enn selve ingrediensene. Det finnes massevis av billige og bra produkter der ute, det gjelder bare å vite hvilke budsjettvennlige produkter som holder det de lover.

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 12 000 skjønnhetsprodukter og her tipser vi deg om 10 produkter til under 200-lappen som har fått strålende anmeldelser.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

Real Techniques Expert Face Brush
Pris: Cirka 135,-
Lover: En make up-kost med ekstra hold og bredde i busten som skal være perfekt til å påføre og blende ut flytende krem og foundation.
Stjernerangering: 4,8/5

Kvinnene som har anmeldt denne sminkekosten, roser den opp i skyene og forteller at den er perfekt å bruke til å blende ut foundation og andre kremprodukter, akkurat slik produktet lover. I tillegg nevnes det at den er utrolig myk, at den ikke røyter, samt at den lave prisen trekkes frem som et stort pluss. «Den beste kosten! Jeg bruker ingen andre koster til min foundation enn denne, og prisen er super. Et must have-produkt!», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Dette er den beste foundationkosten jeg har prøvd! Gir et jevnt og fint resultat uten å etterlate sminkestreker etter kosten, og alt dette til en veldig god pris. Strålende fornøyd!» Les alle anmeldelsene her.

True Match Liquid fra L’Oreal
Pris: Cirka 179,-
Lover: Å tilpasse seg din hudtone og gi et naturlig, dekkende resultat som lar huden puste. Skal være fuktighetsgivende og holde huden myk og behagelig hele dagen.
Stjernerangering: 4,3/5

Kvinnene som har anmeldt denne foundationen, forteller at de elsker den på grunn av den tynne konsistensen som gir en naturlig finish og som enkelt kan bygges opp dersom man ønsker mer dekkevne. I tillegg nevnes holdbarhet og pris som to store pluss. «En veldig god foundation! Lett å jobbe inn i huden og god dekkevne», forteller en av anmelderne, mens en annen skriver: «Kjempegod foundation! Du kan lett bestemme dekkevnen avhengig av hvor mye du bruker og hvordan du påfører den. Den ser uansett veldig naturlig ut på og holder lenge på huden. Elsker også det brede fargevalget». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Seks concealere som dekker mørke ringer

NYX Radiant Finishing Powder
Pris: Cirka 119,-
Lover: Et kompaktpudder som skal gi en gyllenbrun glød til ansiktet og en perfekt finish på makeupen din.
Stjernerangering: 4,7/5

Dette pudderet hevder å gi en flott, solbrun glød, og i følge kvinnene som har anmeldt, gjør den virkelig det. De forteller at produktet er godt pigmentert, at det tilfører ansiktet det lille ekstra, samt at sminken sitter bedre når de avslutter med denne. «Jeg elsker denne! Gir en fin glød til huden. Anbefales virkelig!», står det i en av anmeldelsene, «Denne er helt fantastisk! Et drugstore-produkt som gir en nydelig glød og farge til ansiktet», står den i en annen, mens en tredje anmelder skriver: «Jeg er faktisk superfornøyd med denne. Bruker den hver dag på kinnbeina og litt på kinnene. Gir flott glød!» Alle anmeldelsene leser du her.

Liquid Eyeliner Schwing fra The Balm
Pris: Cirka 169,-
Lover: En tynn kost som gir presis påføring, en matt, svart finish som ikke smitter av, som holder lenge og tørker raskt.
Stjernerangering: 4,9/5

Alle kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, har gitt den fem av fem stjerner på kvalitet og hevder at det er den beste de noen sinne har prøvd. Det er spesielt den fine fargen og holdbarheten som trekkes frem, i tillegg til at den er enkel å påføre, akkurat slik produktet lover. «Beste flytende eyelineren jeg har prøvd! Denne må du absolutt få fingrene dine i!», forteller en superfornøyd bruker, mens en annen skriver: «Elsker fargen! Den smudger ikke og sitter hele dagen». Alle anmeldelsene leser du her.

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

Under Eye Concealer fra Inglot
Pris: 160,-
Lover: En duftfri og lett concealer som skal dekke mørke ringer og poser, samtidig som den skal være fuktighetsbevarende. Skal også kunne brukes i resten av ansiktet for å dekke urenheter, rødheter og arr.
Stjernerangering: 5/5

Dette er den best anmeldte concealeren på Talk About Beauty og har fått full pott på både pris og produkttilfredshet av alle kvinnene som har anmeldt den. Det fortelles at concealeren er tyntflytende og derfor føles lett på huden og ser naturlig ut, samtidig som den dekker godt. I tillegg nevnes det at den holder hele dagen. «Veldig fornøyd med denne concealeren! Et must i sminkepungen da jeg har veldig mørke ringer under øynene», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Jeg bruker den både til å lysne ringer under øyene, men også til å dekke rødheter i ansiktet. Gjerne rundt nese og munn da jeg har perioral dermatitt i perioder. Den sitter lenge på uten å kake seg». Les alle anmeldelsene her.

Maybelline The Colossal Volum Express Mascara
Pris: Cirka 139,-
Lover: Tre ganger med volum, ingen klumper.
Stjernerangering: 4,6/5

«Gir vippene masse volum og klumper ikke. En bra maskara til en billig penge!», forteller en av anmelderne om denne maskaraen, mens en annen skriver: «Min favoritt-maskara! Den separerer vippene samtidig som den gir volum, og det ser ut som om jeg har flere vipper enn jeg egentlig har». Av de 25 kvinnene som har anmeldt maskaraen, er nesten alle utelukkende positive og hevder at produktet holder det som loves. Alle anmeldelsene leser du her.

Shine Killer Primer fra NYX
Pris: Cirka 149,-
Lover: Skal brukes som underlag for en perfekt sminke, skal skape en jevn og balansert finish og ta knekken på oljete t-soner.
Stjernerangering: 4,9

Alle kvinnene som har anmeldt denne primeren, gir den fem av fem stjerner på kvalitet og forteller at den er perfekt for deg med oljete hud da den virkelig holder huden matt hele dagen. «Perfekt primer. Sliter med ganske oljete hud, men denne matter ned hele fjeset så godt at jeg ikke trenger tenke på det lengre», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «Denne er perfekt for meg som har oljete hud i t-sonen. Hvis du vil ha en matt finish, er dette primeren for deg». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Norske kvinners favoritt-primere

Express Nail Polish Remover fra Maybelline
Pris: Cirka 89,-
Lover: Skal fjerne neglelakk enkelt og raskt – et dypp skal være nok.
Stjernerangering: 4,6/5

Denne neglelakkfjerneren får massevis av skryt for å svært raskt og effektivt fjerne neglelakk – akkurat som lovet, og flere forteller at de syns produktet er genialt. I tillegg trekkes den gode prisen frem som et stort pluss. «Elsker denne! Fjerner neglelakk raskt og enkelt og man slipper bomulsdotter som klister seg til fingrene og som ikke fjerner all neglelakk! Et must hvis du bruker mye neglelakk», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «Min favorittneglelakkfjerner. Den fjerner neglelakk enkelt og raskt, og man slipper å styre med bomull. Helt genial. Varer også lenge». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker

Brow Artist Plumper fra L’Oréal
Pris: Cirka 129,-
Lover: En øyenbrynsgele i maskaraform som skal forme, fylle ut og farge brynene dine.
Stjernerangering: 4,7/5

Denne øyenbrynsgelen roses opp i skyene for sin evne til å holde brynene pent på plass hele dagen og kvinnene forteller at produktet virkelig får brynene til å se fyldigere ut. Flere uttaler at det er et av deres favorittprodukter og trekker også frem den gode prisen som et stort pluss. «Dette er en av mine favoritter! Setter brynene på plass og har en nydelig farge som gir det lille ekstra. Kosten er liten, noe som gjør den enkel å påføre, i tillegg til at priser er veldig god», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Denne er jo helt fantastisk! Jeg har mange tomrom i brynene og denne får det virkelig til å se ut som jeg har mer hår. Den inneholder også fibre som gir fylde til brynene». Les alle anmeldelsene her.

Freedom System Eye Shadow 154 fra Inglot
Pris: 50,-
Lover: En øyenskygge som inneholder spesielle silikoner og som skal gi en nydelig farge, gli lett på huden og føles silkemyk.
Stjernerangering: 5/5

Alle kvinnene som har anmeldt denne øyenskyggen, gir den fem av fem stjerner på produkttilfredshet og forteller at fargen ser fantastisk ut på, at skyggen er utrolig godt pigmentert og sitter hele dagen. Flere sier at det er den beste øyenskyggen de noen sinne har testet, samt at den lave prisen trekkes frem som et stort pluss. «Bedre øyenskygge til samme pris finner du ikke. Kvaliteten på Inglot sine øyenskygger kan sammenlignes med de dyre og beste på markedet», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «En utrolig fin øyenskygge i nydelig farge med litt shimmer. Godt pigmentert og lett å blende ut. Prisen er jo bare helt fantastisk – superbillig for en så god skygge!» Les alle anmeldelsene her.

Denne saken er et redaksjonelt samarbeid med talkaboutbeauty.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer